2777
2789

دیروز تو ۳۹ هفته و ۱ روز بودم که دکتر به خواست خودم‌وقت سزارین داده بود

بماند که چند هفته بود از ایترس حتلم بد میشد و کابوس میدیدم ولیییی به جرات میگم بهترییین تجربه عمرم بود

از اون آمپولی که همه میگن درد داره موقع بی حس کردن بگم.یعنی دردش انقدر کم بود که سرم زدنی بیستر دردم گرفت.همش منتظر یه درد بزرگ بودم.بعد آمپول پاهام یواش یواش گرم شدن که خیلی حس خوبی بود.همش به دکتر میگفتم شروع نکنین تا من کامل بیحس بشم.یهو دیدم صدای گریه بچه میاد!!!!

بلافاصله هم بچه رو آوردن پیشم و اونم تا اومد پیش من گریش قطع شد.

فقط یه کم راه رفتن اولش درد داره که اونم من تونستم تحمل کنم(با توجه به این که آستانه تحمل دردم پایین هست)

عزیزانی که سزارینی هستین اصلاااا و ابداااا نگران نباشین که واقعا از جیبتون میره

یه چیزی من موقع بی حسی سر و گردنم رو تکون ندادم و تا ۷ ۸ ساعت بعد عکل بالش نزاشتم و‌شکر خدای مهربون نه سردرد داشتم نه گردن درد

مبارک باشه قدم نو رسیده😄😄😄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واي عزيزم مبارك باشه قدمش خير باشه الهي

واقعا بهترين تجربه عمر يه زنه

من كه مثل يه خواب شيرين شده تو ذهنم تولد دخترم

حسي كه دوست دارم بارها  و بارها تجربه اش كنم

با هيچ حس خوب تو دنيا قابل مقايسه نيس حس مادرشدن

الهي خدا نصيب همه زنهاي عالم بكنه

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

پس چرا نی نی من نمیاد؟؟

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟