2777
2789

اینکه بعضی ها فکر میکنند اگر کسی پزشک باشه و تحصیلات بالا داشته باشه ، حتما  فرد خاصی باید باشه با مشخصه و کاراکتر عجیب و غریب رو نمیتونم درک کنم

دوستان بسیاری دارم که همه تحصیل کرده هستند و داخل و یا خارج از ایران زندگی میکنند و خیلی هاشون پزشک و دندانپزشک و .... هستند ، اما افراد بسیار عادی هستند ، با مشکلات عادی که تو زندگی همه هست

این دیدگاه که توی ایران از پزشک بت ساخته میشه رو نمیفهمم ......

و درک نمیکنم 

همه این عزیزان مثل بقیه درگیری دارند ، مشکلات زندگی و خانواده دارند ، دعوا میکنند، بد و بیراه میگند،  قهر میکنند ، مشکل مالی دارند ، اخلاف سلیقه و ..... دارند و خیلی زندگیشون عادیه 

اینکه از یه پزشک یا دندانپزشک یه قشر برتر و عجیب و غریب بسازیم ، نشانه فقر فرهنگی کشور ما هستش 

چون در خیلی از کشورها ، استاد دانشگاه و مدرسین و ..... جایگاه خیلی برتری نسبت به یه پزشک دارند ....و خیلی شغل های دیگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اينكه اينكار درسته يا نه به يك نفر و دو نفر برنميگرده عزف جامعه مون شده اين موضوع

تغييرش سخته

اما خب مهمترين دليلش قبلا بحث معنوي كار بوده كه جامعه ما بشدت پزشك كم داشته و ....

مثلا دوست پدربزرگم پزشك بود خيليييييي برا همه قابل احترام بود

اما جديدا چون آرزوي اكثر مردم پزشك شدنه اونم بخاطر درامد بالايي كه داره براشون خيلي مرتبه مهم و دور از ذهني به نظر مياد

من قبل از دانشگاه میگفتم وای استادا بهترینن تا اینکه رفتم دیدم نخاله اونجا هم پیدا میشه تصمیم گرفتم فقط رو انسانیت آدما حساب باز کنم چ پزشک چ استاد چ کارگر و...مدرک و تخصص نشون دهنده هیچ چیز نیس

ادّعا ممنوع    

واقعا این همیشه توی ذهنم سوال بوده ، امشب یه دوستی تایپک زده بود و من اونجا نشد به جواب سوالم برسم

اگر میشه واسم توضیح بدید که چرا پزشکان رو تافته جدا بافته اجتماع و آدم های خاص و عجیب و غریب میبینید؟ 

که حتی باورتون نمیشه داخل زندگیشون مثل همه آدم های دیگه مشکلات و .... هست 

ممنون میشم دلیل این طرز تفکر توی ایران رو واسم توجیه کنید 

توی ایران چون درامد پزشکا به طرز نجومی بالا هست ازشون بت ساخته میشه عزیزم

وگرنه بقیه چیزاشون عادیه دقیقا مثل بقیه

من خودم دو تا داییم پزشکن و کلیم دوستان و اطرافیانمون پزشک داریم به خاطر همین داییام ولی همشون تنها فرقشون با بقیه ادما درامد بالاشون هست و لاغیر

اولا ک از سد کنکور گذشتن، حالا شاید شما سنت کم باشه یادت نیاد قبلا ک دانشگاه آزاد وپیام نور و غیر انتفاعی و اینا نبود، همه واسه سراسری شرکت میکردند، یکی پزشکی میاورد خیلی هنر کرده بود و کوچه رو چراغونی میکردن. 

دلیل دوم هم وضعیت مالی هست، تو کشورهای دیگه فکر نکنم اینقدری ک ی دکتر عمومی اینجا درمیاره، اونجا هم بتونه در بیاره. 

سوما از بچگی بهمون گفتن میخوای چیکاره بشی، گفتیم دکتر یا خلبان😅