2777
2789
عنوان

درمان قارچ پوستی..کمککککککک

308 بازدید | 21 پست

سلام شبتون شیک خانوما

تورو خدا کمک کنید نمیدونم چکار کنم..ی درمان سریع و قطعی برای از بین بردن قارچ پوستی بدین...من دوماهه باشگاه میرم بااینکه بعد از باشگاه حتما دوش میگیرم ولی متاسفانه قارچ گرفتم و دارم دیوونه میشم

تورو خدا اگه راه چاره ای بلدین بگین ممنون میشم ❤❤❤

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فلوکونازول بخورین ولی میتونین قبلش از محلول جوش شیرین استفاده کنین اگه افاقه نکرد بعد فلوکونازول بخورین ودرمصرف فلوکونازول زیاده روی نکنین چون آسیبهای جدی به کبدمیرنه حتما برای دوزمصرفی باپزشک مشورت کنین درضمن میتونین ازمحلوله ویوله دژانسین یا دوای بنفش هم استفاده کنین 

منم قارچ گرفتم.شامپوی مخصوصشو میزنم +پماد کلوتریمازول روزی دوبار روی محل قارچ میمالم

میشع اسم شامپوش رو بمن بگی

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

از لوسیون بتامتازون و لوسیون کلوتریمازول استفاده کن از هرکدوم ی کم بزن روش 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
سلام فلوکونازول بخورین ولی میتونین قبلش از محلول جوش شیرین استفاده کنین اگه افاقه نکرد بعد فلوکونازو ...

ممنونم از راهنمایی دقیقت

صابون گوگردی هم عالیه واسه شوهر من خوب جواب میده

استفاده میکنم اما فایده نداره