2777
2789

من انجام دادم همراه با ميكرونيدلينگ براي فرورفتگي جوش و صاف و يكدست شدن پوست. حدود ١ ميليون هزينه كردم. ماه اول كه صورت باد داره و زخيم عميق برميداره و راحت نميشه خوابيد. بعد از اون پوست ريزش پيدا ميكنه و پوست زيري كه نازكتر و صافتره معلوم ميشه و اون موقع خيلي خوشحالي كه سابسيژن كار خودشو كرده و براي هميشه راحت شدي. اما اينطور نيست بعد از چند وقت كه باد صورت ميخوابه همه فرورفتگي ها نمايان ميشه و پوست حالت عادي برميگرده. تازه برعكس چيزي كه دكترا ميگن پوست كلاژن سازي ميكنه ، اين نكته رو نميگن كه همه پوست ها قابليت كلاژن سازي رو ندارن. چون اصلا پروسه آسوني نيست كلاژن سازي. من كه پوستم افتادگي پيدا كرده و به خاطره اون سوزنه تيزي كه زيره پوستم انداختن يه قسمت هاييش وقتي ميخندم فرو ميره ، انگار فلج شده باشه. اصلا پيشنهاد نميكنم مثل ليزره كه پوست و غلفتي ميكنه و تاثيري ام نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک دکتر نیلفروش زاده تو جردن 3 تا روش دارن برای اینکه جای جوشتون از بین بره. ساب کلا عالیه  چون به صورت عمقی جای جوشتونو از بین میبره حالا من شنیدم پکیج ساب هم دارن که دو تا لیزرم با ساب انجاممیدن اون دیگه خیلی باید عالی باشه. من خودم پارسال 2 جلسه ساب کردن ازونموقع به همه هم دارم پیشنهاد میدم   

کلینیک دکتر نیلفروش زاده تو جردن 3 تا روش دارن برای اینکه جای جوشتون از بین بره. ساب کلا عالیه   ...

منم مشاوره انجام دادم گفتن ساب با کانول برام مناسبه یه خانومی هم اونجا بود سه جلسه انجام داد و خیلی راضی بود منم تصمیم گرفتم انجام بدم همون کلینیک جردن

منم مشاوره انجام دادم گفتن ساب با کانول برام مناسبه یه خانومی هم اونجا بود سه جلسه انجام داد و خیلی ...

عزیزم شما سابسیژن کردی؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

نه اصلن جاش نميمونه اينااا ميشه خشك خشك بعد ميفته بعدم صورتت به شدت پوسته پوسته ميشه .وقتي زخما خشك شد ديگه زينك نزن چون زينك براي التهاب هست فقط ترميم كننده بزن و صبور باش همين .شوينده قوي هم نزن ارايش هم اصلا اگه مجبور شدي بري بيرون ضدافتاب بدون رنگ فقطمن خودم پیش دکتر خاک سفیدی میکرونیدلینگ انجام دادم این موارد و گفت رعایت کنم

برو تو پیح دکترم عکس قبل و بعد از منم گذاشته

کارش واقعا خوبه09904204682 با این شماره میتونی وقت بگیری عزیزم