2777
2789
سطح شعورتو به بقیه نشون نده عزیزم.با حرفای استارتر مشکل داری میتونی خارج بشی.نامه دعوت نداده برات.به ...

فک کنم عصاب شما بیشتر بهم ریخت تا استارتر 😐😐

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

مثل اینکه استاتر طفلی به قانون اشناییت نداره کاراگاه گجت های سایتم الان ریختن اینجا برای مچ گیری ببین فداتشم تو حتی اگه رضایتم بدی چون در حال مشرو ب خوردن بوده دیگه کاری از دست تو برنمیاد اون شلاقشو میخوره جریمه هم میشه به قول دوستمون عقیده ای میشه و حواست به بیرون اومدنش باشه

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاهر،داره می بافه. ۱-مشروب شاکی خصوصی نداره جزاینکه طرف بگه آقا این یارو توخونه من مشروب خورده که ه ...

اصلن ما میخایم داستان دروغ بخونیم بسه دگ چقد پیگیری😓😓😓😓

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

خاهر،داره می بافه. ۱-مشروب شاکی خصوصی نداره جزاینکه طرف بگه آقا این یارو توخونه من مشروب خورده که ه ...

والا من از قانون خیلی خبر ندارم در حد معمول،حالا شما میگی حتما میدونی دیگه!

راست و دروغش پای خودش...خدا همه رو عاقل کنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

متاسفم برای زبان تند بعضیا 

استارتر عزیز جسارتا رو تحسین میکنم

قرار نیست چون زندگی مشترکه کتکخور و زیر دست یه مرد عیاش باشی

تا زمانیکه زنهای جامعه زندگی پر درد مشترک رو بخاطر ابرو ترجیح میدن هر بلایی سرشون بیاد حقشونه

عزیزم شاغل هستی و دستت تو جیب خودته

پس منت پول شوهر سرت نیست

قرار نیست چون یبار هم طلاق گرفتی بترسی

فردا هم جسورانه برو مقابل شوهرت

حتما ازش تعهد کتبی بگیر که دستش بلند نشه دیگه

و یه کار پیدا کنه

و اینکه اگر ادامه به زندگی داری و خدایی نکرده است اون بلند کرد حتما نامه پزشکی قانونی بگیر

امیدوارم که سرکاری باشه ولی اگه واقعا همچین کاری کردی خودتو برای یه جنگ وحشتناک آماده کن نگاه نکن تو کلانتری پشیمون بوده بیاد بیرون بد حالتو میگیره اگه میتونی برو پیش خانواده ات نهایت جدا شی بهتره تا ازن زندگی

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
مثل اینکه استاتر طفلی به قانون اشناییت نداره کاراگاه گجت های سایتم الان ریختن اینجا برای مچ گیری ببی ...

اره اومد بیرون من کلن زیاد باهاش سعی میکنم هم کلام نشم و کاری بهش نداشته باشم 

واقعا اینجا نظرات میخونم کف کردم .....

الان اگه این خانوم ساکت مانده بود و شوهرش مست شده بود و کتکش میزد همتون میگفتین مقصر خودت چرا کوتاه میایی؟! 

حالا هم که یکبار یک زن دست به کار درست زده همتون میگین وای گند زدی بدبخت شدیم شوهرت میکشدت طلاق بگیر 

من نمیگم کار استارت خوب بوده یا نه چون جاش نیستم که قضاوتش کنم ولی همین که نه گفته و تو روش وایساده و از حق و عقیده خودش دفاع کرده اولین قدم واسه درست کردن زندگیش برداشته آفرین استارت که نمودندی کتک بخوری و از عقیدت دفاع کردی 

پاش وایسا نهایتش طلاق اما پیش وجدانت میگی همه تلاشم کردم‌.

نه# به خشونت علیه زنان 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..