2777
2789
عنوان

ماجرای ازدواجم قبل و بعد عقد

2013 بازدید | 81 پست

من چند تا خواستگار داشتم اما همیشه بابام بی لینکه بهم بگه ردشون میکرد.مامانم و خالم همه چی به همدیگه میگن مامانم که میگفته دخترخالم شنود میکرده بهم میگفت بعدا همه خواستگارا رو از طریق دختر خالم فهمیدم

حامله نیستم       تیکر تولد عشقمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکیشون پسریکی از فامیلا بود که اتفاقا خیلی ازش خوشم میومد اما بازم بی اینکه به من بگن ردش کردن

بعد پسره رفت خواستگاری همین دخترخالم.دختر خالم با اینکه طرف خیلی خوب بود ردش کرد.بعد ازدواجم گفت نمیخواستم زن کسی بشم که عاشق تو بوده!!!

تا اینکه یه روز دو نیم ظهر از مدرسه اومدم مامانم صاف فرستادم تو حموم یه کاسه غذا بهم داد گفت تا خودتو میشوری بخور هزار تا کار داریم شب خواستگار میاد!

گفتم یعنی چی مگه میشه انقد هول هولکی من آمادگی ندارم گفتن اینا دیگه گذشته صبح با بابات هماهنگ کردن شب بیان