2777
2789
عنوان

تخم پسر سن زده؟؟؟؟؟؟؟

1837 بازدید | 34 پست

هيچكس پسر نداره كه ختنه كرده باشه به من بدبخت جواب بده كه دست سي به هيچ جا ندارم.....فقط ميخوام بدونم لا نه بچمو ببرم بيمارستان؟؟؟؟؟؟ديروز ختنه مرده الان پانسمان باز كردم پوشكش پر خونه......ميشه بگيد طبيعيه يا نه،؟؟؟؟؟پول كه نميخوام ازتون جواب نميدين

خب وقتی میبینی پر خونه ببر بیمارستااان دیگههههههه😲😲😲😲

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزيزم من تنها چيزي كه يادمه خنته پسرخالمه

با حلقه كه ختنه نكردين؟؟؟

يادمه فقط روز اول خونريزي داشت

اگه پوشكش پره خون شده حتما ببر دكتر

خدايي نكرده عفونت نكنه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

من اطلاعی ندارم عزیزم

باردارم بچه مم دختره 😄

توی اینترنت سرچ کن زودتر به جواب میرسی

شاید لازم باشه الان ببریش درمانگاه 

اگر دسترسی نداری برم کتاب راهنمای نوزاد رو بیارم بخونم برات بنویسم

عزیزم براپسرمنم پوشکش خونی بود بردم سریع بیمارستان دکترگف خونریزی خطرناکه ولی اگه محل ختنه خون آلوده ولی دگ خون نمیاد مشکلی نیی

مامان دوعدد زلزله😎😎امیرعلی و امیرحسین👬

اگه خیلی خون اومده ببرش بیمارستان.

درضمن شماره پوشکش یک سایز بزرگتر ببند ،،

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

نباید خونریزی داشته باشه....

پاشو ببرش بیمارستان...مگه چقدر خون تو بدن بچه است که .

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔