سلام دوستان.امروز موعدم بود خداروشکر پری نیومده هنوز.یحسی بهم میگه مامان شدنم نزدیکه.سرگیجه دارم.ترشح ویکم حالت تهوو۲۲سالمه
و سه ساله ازدواج کردم شما هم خودتونومعرفی کنید لطفا
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
نه فقط اینماه از کیت استفاده کردم و دوروز قبل و دوروز بعدش اقدام کردیم.داروی کیاهی شاه انگبین یاهمون ژل رویال هم شروع کردم به خوردن
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دیروز باید میشدم نشدم ترشح دارم ولی یه ذره هم کمر درد دارم میترسم
من هم دل درد دارم هم کمر درد ولی دردای پری با بارداری یکیه بی بی نزدی؟
من ١۶ موعدمه زیاد خوشبین نیستم ٢سال و شیش ماهه منتظرم هر ماه اقدام میکنم هر ماهم پریود میشم علائم دارم سرگیجه کمر درد دل درد ولی نمیخوام دلمو خوش کنم بیبی زدم شیش روز پیش منفی بود دیگه امید ندارم
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
من ١۶ موعدمه زیاد خوشبین نیستم ٢سال و شیش ماهه منتظرم هر ماه اقدام میکنم هر ماهم پریود میشم علائم دا ...
دکتررفتین.؟ازکیت تخمک گذاری استفاده کردین؟
کیت چیه خواهر مدام دارم سونوگرافی میکنم تخمدانام و چک میکنم این ماه سه تا فولیکول بالغ داشتم آمپول زدم تا آزاد بشن اقدامم داشتم حالا نمیدونم هستم یا نه
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........