2777
2789

خانما و مامانای عزیز واقعا موندم شما باشید کدومش رو انتخاب میکنین🤔🤔🤔

آشنای بیمارستان دولتی خیلی نزدیکه اما دکترم نیست

آشنای بیمارستان خصوصی خیلی دوره ولی دکترم میشه یعنی باید دکترم رو عوض کنم

اگر نظری یا سوالی هم دارید بگید 

من فعلا در گزینه دو هستم یعنی دکترم موافق طبیعیه ولی بیمارستان تخصصی زنان قرارداد نداره

تعداد رای : 10
نظرسنجی
زایمان طبیعی در بیمارستان دولتی زنان زایمان+مامای خصوصی+آشنا دارید
1
10%
زایمان طبیعی در بیمارستان خصوصی+دکتر زنان
3
30%
سز اختیاری در بیمارستان خصوصی زنان زایمان+ دکتر آشنا تقریبا
6
60%
👨‍👩‍👧

بنظر من سزارین خوبه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

دو تای اولی صد در صد از سومی بهتره.

خووهش میکنم بیاین فرهنگسازی کنیم‌و این سز اختیاری تو کشور ریشه کن بشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تای اولی صد در صد از سومی بهتره. خووهش میکنم بیاین فرهنگسازی کنیم‌و این سز اختیاری تو کشور ریشه ...

واقعا !! چیه این سزارین راه انداختن اختیاری ، آدم اگه مجبور بشه سز بشه نه هر کی از راه برسه ، خودم قبل بارداری چون تخمدان پلی کیستیک داشتم مثل سزارین عمل شدم، هنوز رحم پاره نشده بود ولی خیلی خیلی بعدش درد کشیدم ، الانم چسبندگی رحم گرفتم با این حال با اینکه بچه ام الان جزء گلد بی بی محسوب میشه من اول میخوام طبیعی باشه اگه مجبور بشم سز ...

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
واقعا !! چیه این سزارین راه انداختن اختیاری ، آدم اگه مجبور بشه سز بشه نه هر کی از راه برسه ، خودم ق ...

منم طبیعی میخوام ولی همه میگن سز نمیدکنم اصلا گیج شدم

👨‍👩‍👧

بیین خودت چقد فعالیت داری

چقد ورزش میکنی 

کلاس زایمان میری یا نه؟

اگه اصلا فعالیت نداری و طول بارداریت بیشتر استراحت داشتی اصلا به طبیعی فکر نکن چون پوستت کنده میشه و یه عالمه پارگی و  بخیه داری

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
واقعا !! چیه این سزارین راه انداختن اختیاری ، آدم اگه مجبور بشه سز بشه نه هر کی از راه برسه ، خودم ق ...

منم تمام حسرتم اینه که بچه اولم سز نشد.   متاسفانه دستهایی تو کار بود که این سز اختیاری تو ایران تبدیل به یک فرهنگ‌بشه وگرنه هر کی ذره ای تحقیق کنه خودش مزایای طبیعی و عوارص سزارین رو متوجه میشه. تو کصورهای پیشرفته همیشه اولویت با طبیعیه.

یکی از دلایل فراگیر شدن سزارین کاهش جمعیت بود تا مادرها نتونن زیاد بچه بیارن مخصوصا در دهه هفتاد و هشتاد.  چون سزارین معمولا چسبندگی رحم‌میاره و بیشتر از دو بارش خطزناکه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

این همه خانم ها طبیعی به دنیا آوردن مگه چی شده ، تو دنیا این ایرانه که تو یه همچین چیزایی همیشه رکورد دار هست ، مطمئنن اون ور آبی ها از ما ایرانی ها مصلحت رو بهتر میدونن که اینقدر دنبال سز نیستن ، فقط چه سز چه طبیعی باید دکتر خوبی انتخاب کنی که دلسوز باشه و کار بلد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
این همه خانم ها طبیعی به دنیا آوردن مگه چی شده ، تو دنیا این ایرانه که تو یه همچین چیزایی همیشه رکور ...

بخاطر اون که میترسم دکتر دیر برسه و اینا میخوام برم ماماخصوصی به نظرت خوب؟ تو بیمارستان دولتی فقط

چون حداقل شماره مستقیم خودش دارم

👨‍👩‍👧