2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی از دستش،شب میاد بغلت میکنه همه دلخوریات میره ایشالا،غصه نخور،همه مشکل دارن،هر کی یه جوری

چندرپزنبودم اومدم میگه دلم برات تنگ شده،نشده بگم شده دلم خیلی شکست،نه بغلم نمیکنه خیلی بی رحمه

خدایایه گوشه چشمی

منم در حال حاضر نسبت به شوهرم سرد و خنثی هستم احساس میکنم دیگه بود و نبودش برام مهم نیست.

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
چندرپزنبودم اومدم میگه دلم برات تنگ شده،نشده بگم شده دلم خیلی شکست،نه بغلم نمیکنه خیلی بی رحمه

نمیدونم عزیزم،منم قبلا کلی مشکل داشتم،الان که صبوری میکنم وضعم خیلی بهتر شده،حرص نمیخورم لااقل الان،بعضی مردا،از جمله همسر خودم،زیاد بلد نیستن محبت کنن،تنها راه چارش اینه توقعمون رو ازشون پایین بیاریم عزیزم

یه ضرب المثل آفریقا یی میگه : یه مرد خوب یه مرد مرده ست....

نه اینطورنیست قبول ندارم الان یه جاری دارم به سرمردش قسم میخوره انقدرمرده براش سنگ تموم میزاره،حالامن فقط کتک وفحش

خدایایه گوشه چشمی