2777
2789
عنوان

دلم گرفتههههه ....میخام بمیرم اخه چرا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 34 پست
وای قلبم اتیش گرفت الهی بگردم خدا رحمتش کنه درکت میکنم بابای عزیز منم چهارساله از دستش دادم خیلیذخوب ...

خدا بابایتو رحمت کنه ...عزیزم همه فکر خودشونن خیلی غم پدر سخته خدا به منو شما بقیه صبر بده 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه منم پدر ندارم مادرم ندارم یه ساله دوتاشون از پیشم رفتن خیییییلی سخته...خدا بهت صبر بده ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه خدا بهت صبر بده 

خدا بابایتو رحمت کنه ...عزیزم همه فکر خودشونن خیلی غم پدر سخته خدا به منو شما بقیه صبر بده 

عزیزم ممنون انشالله استاتر مامانم بعضی وقتا نماز شب میخونه اگه میخوای اسم پدرتو توو خصوصی بهم بگو تااسمشونو توو نمازشون بیارن   

میدونی چرا درک نمیکنن?  چون وقتی کسی میمرد شما خودت چقد غصه میخوردی ? نهایتش تا ۳ روز می گفتی ...

درسته حرفت عزیزم ...ولی زنگ نمیزنیم دختر طرف ک کی عروسیتو برگزار میکنی ...خیلی ناراحت شدم از حرفاشون 

عزیزم ممنون انشالله استاتر مامانم بعضی وقتا نماز شب میخونه اگه میخوای اسم پدرتو توو خصوصی بهم بگو تا ...

خدا قبول کنه عزیزم منم نماز شب میخونم حتما

درسته حرفت عزیزم ...ولی زنگ نمیزنیم دختر طرف ک کی عروسیتو برگزار میکنی ...خیلی ناراحت شدم از حرفاشون ...

خب جوابشونو بده بگو اینقد بیشعورین نمیفهمین عزا داریم کی همچین کاری میکنه درک ندارن بعضیا والا اگه لباسم بیارن ک مشکیو عوض کنن اینقد دل ادم میگیره چ برسه بگن حالا عروسیت کیه

عزیزم .... خدارحمتشون کنه....براشون فاتحه میخونم  عزیزم همدردیم پدرمنم عروسیمو ندید  حسر ...

خیییییلی اصن نمیخام ب روز عروسی و نبودنش فکر کنم چون میدونم تو اون روز یه بار دیگه میمیرم ...

بخاطر حرف کسی ناراحت,نکن خودتو  

من خودم مجردم هر وقت میبینن میپرسن پس کی ازدواج میکنی? 

ازدواج کنم میگن پس کی عروسی ? 

بعد عروسی پس کی بچه? بعد بچه اینقدر حرف دارن که 

اونا که شرایط مترو در نظر نمیگیرن

خب جوابشونو بده بگو اینقد بیشعورین نمیفهمین عزا داریم کی همچین کاری میکنه درک ندارن بعضیا والا اگه ل ...

من شوکه شدم اخه فکر میکردم زنگ میزنن حالمو بپرسن موندم یهو هیچی ب ذهنم نمیرسید خالی بود مغزم انگار 

بخاطر حرف کسی ناراحت,نکن خودتو   من خودم مجردم هر وقت میبینن میپرسن پس کی ازدواج میکنی?  ...

اره خودم سعی میکنم همیشم گفتم به درک که چی میگن ولی این مورد حالمو بد کرد خیلی بد 

وای چه بد بخدا! من نمیتونم دلداریت بدم  بعد ۱۷سال هنوز داغ دلم تازه ست....

اااایییییی خدا همش میگم خدا کنه ی سال دو سال ...زودتر بگذره شاید کمتر شه ولی خودمم میدونم اصن امکان نداره ...