2777
2789
عنوان

بی حال و حوصلگی ، افسردگی ... کمممک

248 بازدید | 22 پست

حدود دو ماهه که خیلی بی حوصله ام. فقط کارهای ضروریمو انجام میدم مثل شستن ظرف‌ها و غذا پختن و رسیدگی به بچه ها. اگه پارک یا مهمونی میرم بیشتر برای فرار از این حالمه . چه کار کنم ؟؟؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

محلول آماده کردم برای تقویت موهام اما اصلا حوصله ندارم به موهام بزنم، یه دوست قدیمی دعوتم کرده اونو که رسماباید عذر بخوام و نرم و امثال این مسائل زیاد دارم😔😔

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث توام ولی کارهای ظروریموحتی بزورانجام میدم ترجیح میدم همش بخوابم وکمتربادیگران صحبت کنم همیشه ...

تا این حد !! فکر کنم شما دیگه لازمه که دکتر بری

اگه اینستاگرام داری بهت چندتا پیج روانشناسی معرفی کنم و یک کتاب  جداب و درمان افسردگی بسیار تاثیر گدار هستش بنام درمان مشکلات از علی اکبری 

پزشک عمومی و در آینده نه چندان دور متخصص مغز و اعصاب
اگه اینستاگرام داری بهت چندتا پیج روانشناسی معرفی کنم و یک کتاب  جداب و درمان افسردگی بسیار تاث ...

ممنون میشم عزیزم

من همون غذا پختن و رسیدگی به بچه رو هم بزور انجام می دم موهام سه هفته است می خوام رنگ کنم کلی موی سفید درآوردم 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

من به دکتراحتیاج ندارم 

چرا همش گریه می کنی ؟ مشکلی داری؟

من همون غذا پختن و رسیدگی به بچه رو هم بزور انجام می دم موهام سه هفته است می خوام رنگ کنم کلی موی سف ...

من حتی حوصله بخودم رسیدنم ندارم سه ماهه ابروهاموورنداشتم ولی ازکثیفی متنفرم حماموهرروزبایدبرم 

منم همینجوری شدم خیلی وقته از ته دل نخندیدم😞

جالب اینه که من ظاهرم تقریبا عادیه حتی می گم می خندم... از گردش و تفریح استقبال می کنم اما از درون نمیدونم چه مرگمه⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من حتی حوصله بخودم رسیدنم ندارم سه ماهه ابروهاموورنداشتم ولی ازکثیفی متنفرم حماموهرروزبایدبرم 

می دونی این اوضاع جامعه امید به زندگی ازم گرفته 

امسال قرار بود کلی چیزهای جدید برای خونه بخرم ولی با این قیمت ها منصرف شدم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.