2777
2789

سلام . توی سایت خانم های زیادی دیدم که مشکلی ندارن ولی برای بارداری اقدام کردن و نتیجه نگرفتن . من یک پسر چهار ساله داشتم که تصمیم گرفتم دوباره حامله بشم. نزدیک یک سال بود که اقدام کرده بودم ولی حامله نمی شدم دکتر و آزمایش هم رفته بودم ولی مشکلی نداشتم تا این که یک روز توی اینترنت با تست های تخمک گذاری آشنا شدم.و اولین بار بعد از انجام اون تست خداروشکر حامله شدم . 

بدن خانم ها هر ماه فقط یک تخمک آزاد میکنه و 24 ساعت زنده است ولی آقایون همیشه اسپرم رو دارن و این که نزدیکی وقتی انجام بشه که خانم تخمک داشته باشه خیلی کمه. یعنی فقط 24 ساعت در ماه . من تست و انجام دادم و توی همون روز اقدام کردم و خدا رو شکر الان بچه ی دومم نه ماهشه. روش آسون و کم خرجیه مثل بی بی چکه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط که این نیست خیلی ها کلا به دلایل ناشناخته باردار نمیشن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

خخخ منظورت کیت تخمک گذاریه 

اوه من اتفاقا دقیقا همون ماهی ک ازش استفاده نکردم باردار شدم 

چیز جدیدی نیس 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

عزیزم  خیلی ها کیت هم استفاده میکنن ولی نتیجه نمیبنن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مگه نمیگن روز چهارده باید اقدام کرد  یعنی واسه همه اینجور نیست؟؟

نه عزیزم برای هر کسی فرق میکنه منم همین فکر رو میکردن ولی وقتی تستو زدم دیدم واسه ی من روز هشتم بود یعنی درست روز بعد از پاک شدنم

خخخ منظورت کیت تخمک گذاریه  اوه من اتفاقا دقیقا همون ماهی ک ازش استفاده نکردم باردار شدم  ...

ولی خیلی ها نمیدونن من چون خودم نتیجه گرفتم خواستم به بقیه هم پیشنهاد بدم