2777
2789

بچه ها سلام من حدود یه ساله که اقدامم..

شوهرم اول اسپرمش مشکل داشت که حل شد خداروشکر...

خودمم نه کیست نه هیچی دیگ ندارم...

تاحالا هم قرص نخوردم.میشه بگین اگه دکتر برم و بخوام ازش که کمک کنه به فرآیند بارداریم چه داروهایی ممکنه بده؟؟بعضیا مثلا آمپولایی رو میزنن..اینا دقیقا چیه وکارکردش چطوریه؟؟نتیجه داده؟؟

نگران نباشین اینقدر بچه نیستم که بخوام سرخود این داروهای هورمونی رو بخورم..

دوست من شش ماه اقدام بود که باردار نشده بود گفت به اصرار خودش دکتر براش یه آمپول نوشته که همون ماه باردار شد. مشکل خاصی نداشتن فقط دوستم خیلی چاق هستش.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری دکتر یه آزمایش کامل میده ولی کم خونی .. قرص فولیک اسید شاید ویتامین د بده

کم خون نیستم اتفاقا همه ی آزمایشارو6م دادم هیچ مشکلی نبوده...

قبلا دکتر رفتم گفت صبر کن چونکه تاجایی که بشه نمیخوام هورموناتو دست کاری کنم

بدن خانم ها هر ماه فقط یک تخمک آزاد میکنه اینکه آدم توی همون روز اقدام داشته باشه احتمالش خیلی کمه به خاطر همین بارداری بعضی ها خیلی عقب میفته ولی این تست ها اون روز رو برات مشخص میکنه 

عزیزم من اگه دکتر بودم اول از همه به بیمارایی که در حال اقدامن ویتامین میدادم.اگه باردار نمیشدن که احتمالش خیلی کمه اونوقت از دارو اسنفاده میکردم.دوستان توی ناپیک های دیگه از قرص ویتامین به نام اووبوست اسم بردن که مخصوص ناباروری هست.

البته من خودم ماهها بود کیست داشتم که اینوفولیک استفاده کردم و دفع شد!اما مشکل ندارین همون اووبوست و ... خوبه.فقط توی بارداری نباید استعاده کزد

این راهو امتحان کن و اگه باردار شدی منو دعا کن.

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812