2777
2789

شوهرم تا یه چیزی می گه من جواب می دم بدتر می شه ! خیلی حرصمو در می یاره منم لجشو در می یارم و مقابله می کنم البته وقتی خیلی دیگه اذیتم  می کنه خیلی صبوری می کنم خیلی مواقع همش به خنده می گذرونم ولی بعضی مواقع واقعا نمی تونم و نمی ذاره ! همش می گه ناراحتی برو طلاق بگیر هری برو خونه بابات خیلی حرفهای بدی بهم می زنه دلم می خواد باهاش کر و لال باشم اصلا باهاش حرف نزنم ! و وقتی چیزی می گه سکوت مطلق کنم آرزومه بتونم سکوت کنم

مثلا چی میگه؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش می گه برو طلاق بگیر ! همش به خانوادم توهین می کنه

من جواب میدادم کتک کاری هم میکرد الان که کمتر حرف میزنم دیگه خداروشکر درگیری فیزیکی ندارم لااقل فحشاشم خیلییی کمتر شده

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
من جواب میدادم کتک کاری هم میکرد الان که کمتر حرف میزنم دیگه خداروشکر درگیری فیزیکی ندارم لااقل فحشا ...

منم خیلی خیلی کم حرف می زنم اما همونم عامل دعوا میشه

همش می گه برو طلاق بگیر ! همش به خانوادم توهین می کنه

یه جایی خوندم گفته بود زن و شوهر تو‌دعوا دست همو بگیرن ناخداگاه اون دعوا تموم میشه

ایندفه اینم امتحان کن. وقتی شروع کرد دعوا کردن یه لیوان آب بیار و دستشو بگیر مستقیم تو چشاش نگا نکن بگو آروم باش☺️

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️