2777
2789

اره نشون میده

بزن دو تومنه دیگه🤣😂

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بزن .برای من نسون داده الان سه روزه میزارم مثبته ولی هنوز ازمایش حون ندادم صبر کردم تا موعدم بشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم نشون میده ان شاالله که مثبته😘

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
اگ باردارباشی اره نشون میده. ببخشید ی سوال سیکل قاعدگی رو چجورباید حساب کنم؟؟

سیکل فاعدگی رو باید از اولین روزی پریود شدی بشماری تا اولین روزی که دوباره پریود میشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اره بزن .برای من نسون داده الان سه روزه میزارم مثبته ولی هنوز ازمایش حون ندادم صبر کردم تا موعدم بشه

مبارکه عزیزم 😍

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
مبارکه عزیزم 😍

فدات شم ممنون ولی نمیدونم چرا باورم نمیشع

چرا باورت نشه وقتی بی بی هات همش مثبته عزیزم

وااای عزیزم مبارکت باشه و ان شاالله ۹ ماه عالی سپری کنی منم ذوق کردم از خوشحالیت توروخدا مارم دعا کن

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌