2777
2789
عنوان

اگر واقعا ناراضید چرا کاربریتونو قطع نمیکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز مهربون هر فضا و هر محیطی وقتی تعداد کاربراش و عضو هاش زیاد بشن میشه نمونه یه جامعه کوچولو حساب ...

باریکلا خیلی حرفت درست بود دوستن 🤗🤗🤗🤗

در اصل همون یادگیری چگونگی استفاده از فضای مجازی میشه حرفت و من کاملا باهاش موافقم 👌👌👌

سحر خانوم گل 

نه عزیزم همه علایمام پسره از جفتم ضربان قلبش بتا البته اینا همه زیادم درست نیست یهو دیدی برعکس شد ول ...

اره گلم باهم آشنایم 😆

ولی من منتظر نبودم بچه دوممه سوپرایز شدم 

انشاللع که هرچی خیره فقط سالمو سلامت باشع

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
اره گلم باهم آشنایم 😆 ولی من منتظر نبودم بچه دوممه سوپرایز شدم  انشاللع که هرچی خیره فقط سال ...

بخدا من خیلی خنگم ایشالا سلامت باشن عزیزم

چقدر ادبیاتتون قشنگ بود 👏👏👏 با حرفتون موافقم  جز موارد سیاسیش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
@ماماندخملک      بیا دعوا😝

ای بابا. 

دیر فهمیدم.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه.به.استفاده.از.کلمه# .خاله.زنک 

والا چه مد شده 😑😑

مرسی#  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
این چه حرفیه فداتشم  اگه وقتشو حوصله اشو داری میشه از علائمت بگی ؟؟؟

علایمام ک تا الان خالت تهوع ام تموم نشده گلوم شدیدا خلط داره ک با هیچی درست نمیشه پوست دست و پام خشک شده دگ هر چی بپرسی در خدمتم