2777
2789

برا گوشیش شار ژ گرف اورد وارد کنم براش چون بلد نیست بعدش گف گوشیمو مکالمه رایگان کن گفتم باشه زدم دیدم دوتومن ش شده همراه اول کل ش رو کشیده بود حالا مگ میشد اینو قانع کرد؟؟؟؟😐😐😐 گرفته بود ول نمیکرد ک تو اشتباه زدی گفتم باشه من اشتباه زدم الان برات ش میگیرم این جری تر شد من دلم نمیاد پول پسرمو خرج کنم و... گفتم پس برو از تو جوب بردار یبار دیگ وارد کنه یکی دیگ😕😕😕 اینم رف برداشت😓😫😫😫😫

اقا زدیم دیدیم میزنه قبلا استفاده شده، گفتم دیدی من درس زدم؟  بعد ب شوهرم گفتم برو براش ش بگیر ک گوشیشو مکالمه رایگان کنیم 

این بدبختم گرفتو من گوشیشو رایگان کردم 

اومد گف چیشد بالاخره؟😐😐😐

گفتم هیچی دیگ ش زدیم ب گوشیت

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه روانی شد ی لحظه هرچی دوس داشت گف مثلا امروزم سالگرد عروسیم بودو خیر سرم کیک گرفته بودم خانومو ببرم بیرون...

منم رفتم لباسامو پوشیدمو گفتم میرم خونمون ب شوهرمم اس دادم ک روانی شدم جمع کن اینو شوهرمم نمیدونم جلو درشون چی گف ب این ک عین موم نرم شد اومد تو انگار ن انگار ک چیزی شده هی میگف شامو بندازم؟؟😐 پس کی میریم بیرون؟😐 ماشینه فلانیو دیدی؟😐منم با اره نه جواب میدادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالگرد ازدواجتون مادرشوهرتونو میبرین بیرون چرا

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

من جات بودم بيست تومن شارزژ ميكردم فقط ولم كنه 

اصلا حوصله دعوا سر اين چيزا رو ندارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من جات بودم بيست تومن شارزژ ميكردم فقط ولم كنه  اصلا حوصله دعوا سر اين چيزا رو ندارم

امضات😂😂😂😂

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤