2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در غارو میبنده با سنگ سوز نیاد

بیخیال مبی دلم درد میکنه منو‌نخندون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ب خاطر من با صاحب کارش دعوا گرفت اون موقع ها 😎😄

زنگ میزنه تا صبح باهام حرف میزنه با اینک خستس پشت تلفن خوابش میبره فداش بشم 😉😉😉

کلا خیلی خوبه😁😁😁😁

اینم بگم ک نشونم فعلا😄😄😄😄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
در غارو میبنده با سنگ سوز نیاد

دوس داشتم ادامشو بخونم 😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

برای اینکه زندگیمون بهتر شه صب تا شب کار میکنه و همیشه سعی میکنه خستگی و ناراحتیشو نشون نده

کارایی ک دوست دارمو میکنه

فقط عملی نشون میده عشقشو

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    

صبحانه آماده ميكنه

پاستيل ميخره

رو لباس پوشيدن نظر ميده

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

همه کارایی که یه مرد باشخصیت و خانواده دار برای خانمش میکنه تا بهش حس امنیت و افتخار بده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️