2777
2789
عنوان

روزاعصاب خورد کن من

186 بازدید | 11 پست

امشب عروسی دعوت واشتیم چون بچه کوچیک دارم تصمیم گرفتم موهامو فقط سشوار کنم طبقه اول ساختمون ما یه آرایشگاه هست رفتم وقت گرفتم گفت شیش و نیم بیا اولا که تا نزدیکیهای نه طول کشید کارش مثلا اومد پایین موهامو بابلیس کنه وای خداااا وقتی خودمو تو آینه دیدم مردم انقد عصبی شدم رفتم باز دوش گرفتم از بس موهامو خراب کرده بود همش دلم میسوزه واسه هیچ و پوچ پیش بچم نبودم خدا ازش نگذره وقتی کاری بلد نیست انجام نده خب هنوز دارم حرص میخورم خوابم نمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بر من وای بر من ینی تو رو قرآن اگه بلد نیستین آرایشگر نشین بخاطر پول دراوردن بخدا حرامه ینی ابروهای منو جووووری ریدن توش دیگه درست نمیشه ۵ تا آرایشگاه رفتم هیچکدوم بلد نبودن 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
هزينه دادي عزيزم؟ بيش مياد عيبي نداره من خودم ارايشگرم خيلي شغل بر استرسي من مشتري مياد همش خدا خدل ...

بهم گفته بود ۴۰ تومن خودش دید حالم خراب شد ۲۰ بیشتر برنداشت

من هروقت آرایشگاه رفتم برای موهام بعدش پشیمون شدم..خودم بهتر میتونم موهامو درست کنم میرز پول میدی.ت ...

هرچی میگفتم بابا این چیه آخه میگفت خیلی قشنگ شد کاش عکس گرفته بودم میدید میدونم اشکتون در میومد