2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یکی از اشناها...بعدشم استعلام از اموزش پرورش گرفت دید درسته...باید بعدش استعلام بگیری که سرت کلا ...

میشه شمارشو برای ما گیر بیاری از کجا ببین خریده واقعی بوده برام بزار 

شوهر من     لیسانس خرید.واسه یه کاری دستش بود نمی تونست بره دیگه ادامه تحصیل بده خوش فوق د ...

توراخدا بگو از کجا شوهرت مدرک خرید ماام بخریم خب خاهشا ازش بپرس شمارشو بزار 

آقا شمارشو بده منم بخرم 

منم میخواستم مدرک بخرم

از صد جا پرسیدم

همشون کلا_ه بردار بودن

فقط یکیشون نمونه کار واقعی و اصل از مدارکی که با استعلام برای بقیه درست کرده واسم فرستاد

اونو بیشتر از بقیه قبول دارم

البته خودم هنوز نخریدم

اگه میخوای درخواست دوستی بده تا شمارشو واست بفرستم

بله یکی از اشناها...بعدشم استعلام از اموزش پرورش گرفت دید درسته...باید بعدش استعلام بگیری که سرت کلا ...

سلام دوست عزیز

میدونم تاپیک قدیمیه ولی خوشحال میشم راهنمایی کنید

میخواستم بدونم این آشناتون دوره ی اول راهنمایی رو تموم کرده بود بعد دیپلم خرید، یا نه؟

یعنی کسی که مدرک نهم رو داره هم میتونه اقدام کنه واسه خرید؟

سلام دوست عزیزمیدونم تاپیک قدیمیه ولی خوشحال میشم راهنمایی کنیدمیخواستم بدونم این آشناتون دوره ی اول ...

مال خیلی وقت پیشه خودشم یادش رفته ،من اطلاع ندارم تا کجا خونده بود

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است