2777
2789

پسرم آخر هفت ماهه ...بدنش دونه های قرمز شده..تبم داره...چیکارش کنم...😢😢😢😢

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

سرخک ک واکسنشو زدن

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه شنبه عصر بردمش دکتر اطفال..آخه تب داشت ..گفت لوزه هاش عفونیه...دوروز تب داشت...امروز تب نداره...اما بیتابه و چیزی نمیخوره...امروزم که دکترا کشیکن...اطفال نیست😢😢

الان تب نداره...دونه قرمز داره..اما بیتابه..هیچییییی نمیخوره😢😢

سرخک نیست .

روزوئلاس . قبلش تب میکنن بعد تب خوب میشه و دونه های قرمز روی کل بدنش میزنه . حتما باید ببری دکتر و بهش شربت میده . و چند روز طول میکشه تا خوب بشه .

البته این تشخیص من بود طبق تجربم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سرخک نیست . روزوئلاس . قبلش تب میکنن بعد تب خوب میشه و دونه های قرمز روی کل بدنش میزنه . حتما باید ...

اینی که گفتی چیه؟حالا چی بدم بخوره؟لطفا راهنماییم کن...غذا و ایناش ...

همون غذای همشگیش . اگه هم نمیخوره اصلا بهش اصرار نکن و اذیتش نکن . همون شیر کافیه براش.

حالا اصلا شاید واسه بچه شما فرق کنه . به هر حال باید ببریش دکتر 

همون غذای همشگیش . اگه هم نمیخوره اصلا بهش اصرار نکن و اذیتش نکن . همون شیر کافیه براش.

هییییچ غذا نمیخوره...کلا کوچولو بود...حالا چن روزه هیچیی ازش نمونده😢😢

اين يه ويروس جديده پسر من هشت ماهشه هفته قبل گرفته بود دكتر واسه گلوش دارو داد بهم گفت بعد چند روز بدنش ميريزه بيرون،اگه بدنش ريخت داروشو قطع كن