2777
2789
عنوان

خانومایی ک #خیاطی بلدن بیاین لطفا

131 بازدید | 18 پست

عزیزای دلم خیاطی یادگرفتنش سخته؟ من هیچی‌بلد نیستم از خیاطی.میخوام برم اموزشگاه ثبتنام کنم. میشه یاد گرفت؟ یا خیلی سخته؟ 🤗

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولیه اگه علاقه داری برو .

فقط جزوه رو در طول ترم بنویس مثل من بعد سال ها تو کاغذ چرک نویس نباشه. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم میخوام برم.ولی نمیدونم چرخ خیاطی چی بخرم😋

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
میتونم ینی یاد بگیرم؟

آره چرا نتونی بنظر خودم که هیچی نداره فقط یکم سلیقه باید داشته باشی مثلا لباسای خودتو نگا کن ببین چطور دوخت شده بعد رو پارچه ارزون امتحان کن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
این لباس دخترمو دیروز خودم دوختم از پازچه ی مانتوم که یه خیاط ماهر دوخته مقداری اضافه مونده بود برا ...

چ خوووب دوختی. کلاسم رفتی؟

چ خوووب دوختی. کلاسم رفتی؟

نه گلم هیچ کلاسی نرفتم جمعا سه ماه هم نیست که خیاطی رو شرو کردم فقط لباسای دیگرو نگا میکنم از روشون میدوزم کلاس نمیتونم برم بچم هشت ماهشه 
ا

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

اگه بری خیاطی بهترین کار رو میکنی،چون بعدها خیلی به درد میخوره،با پول یه مانتو حاضری میتونی دوتا واسه خودت بدوزی و خیلی به صرفس،من که واقعا خیلی راضی ام،قبلا ها هر چی تو اینترنت لباس میدیدم حسرت میخوردم که چرا سمت ما نمونه هاش نیست،ولی الان خودم برا خودم میدوزم

اگه بری خیاطی بهترین کار رو میکنی،چون بعدها خیلی به درد میخوره،با پول یه مانتو حاضری میتونی دوتا واس ...

میشه من ک هیچی از خیاطی بلد نیستم یاد بگیرم؟

سخت نیس؟

میشه من ک هیچی از خیاطی بلد نیستم یاد بگیرم؟ سخت نیس؟

من تا زمانیکه برم خیاطی حتی سوزن نخ نکرده بودم،اما الان  هرکی کارام رو میبینه باور نمیکنه ،علاقه و حوصله زیاد میخواد،من اول علاقه نداشتم اما بعدها روز به روز مشتاق تر شدم،تقریبا ۹۹درصد کسانیکه میان آموزشگاه خیاطی هیچی بلد نیستن و صفر صفر هستن ،سعی کن آموزشگاه خوبی رو انتخاب کنی چون خیلی مهمه،بعضی اموزشگاه ها فقط پول میگیرن چیزی یاد نمیدن

من تا زمانیکه برم خیاطی حتی سوزن نخ نکرده بودم،اما الان  هرکی کارام رو میبینه باور نمیکنه ،علاق ...

مرسی عزیزم امیدوارشدم