2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه اب...

599 بازدید | 22 پست

سلام

هفته ۳۸هستم خیلی احساس سرگیچه...بی حالی ...

دارم ساعتی دوبار هم دستشویی میگیره 

توی تمام شکمم یه حس ضعف و یه خورده درد دارم 

تمام بدنم شونه هام پام دستام درد میکنه

ممکنه علایم زایمان باشه 

شما وقتی کیسه ابتون پاره شد قبلش چه حسی داشتین ...یه دفعه پاره شد یا قبلا یه حسی داشتین

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مث منی

کیسه اب ب این راحتیا پاره نمیشه مگه نزدیکی بدون مراعات داشته باشی یا اینکه پله بری

بعدم کاملا مشخصه انگار ی پارچ اب بریزه ازت

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

نه عزیزم کیسه آب پاره بشه مشخصه...بی اختیار ازت آب زیادی دفع میشه طوریکه شلوات خیس میشه

من هفته ی سی و شش با ضربه ی پای پسرم کیسه آبم پاره شد...دردش وحشتناک بود تا بلند شدم خیس آب شدم و سریع رفتم بیمارستان سز شدم

انسانم آرزوست...

اینام ک میگی بهش میگن درد ماه 

عادیه زیاد توجه نکن

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
آخرشی

از کجا فهمیدی

من یک روز قبل از نوبت سزارینم کیسه آبم توی خونه پاره شد😩

آخراش انقباضای دردناکی داشتم

ساعت 5 صبح یه انقباضِ بد داشتم شکمم عین سنگ سفت شده بود و بچم حرکت نمیکرد و درد داشتم

فکر کردم مثل همیشه اس نفس عمیق کشیدم تا تموم شه

5 دقیقه طول کشید و ساکت شد

رفتم دستشویی وقتی پاشدم یک عالمه آب ازم ریخت😭

رفتم بیمارستان و ساعت 10 عمل شدم و دخترم دنیا اومد😘

غیر از این هیچ علایم دیگه ای نداشتم

کلا هفته آخر روزی 10 بار حتی انقباضای دردناک داشتم همین

.Pain🔥you made me a believer

چی رو از کجا فهمیدم گلم؟؟

وقت زایمانش رو😊