2777
2789
عنوان

کیا بچه شون ذاغ وبوره

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 23 پست
خب الان جه مشکلی داره؟یه ذره دقت کنید به حرفهایی که می زنید مزه مزه کنید ببینید گفتن داره؟؟؟؟؟

من نگفتم مشكلي داره 

مزه مزه كنم من حرف بدي بهشون نزدم فقط گفتم لحنت جالب

خودشونن متوجه شدن من منظوري نداشتم نوشتن سوتفاهم شد

خوبه شماهم. ديگران و رپلاي نكنيد نصبحتت و بزار بزاي خودت ب كار ببند ب دردت ميخوره 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بازم ممکنه ولی اصلا درباره چهره و...تصور نکن وقتی بدنیا بیاد اون چیزی ک میخوای نشه بدجور اولش میخ ...

ن بابا بالاخره بچه برا پدر مادرش هر چقدرم زشت باشه عزیزه ...فقط دعا کنید سالم باشه

من مادرم و تمام خاندانش چشم رنگی و موطلایی هستن فقط دوتا از خاله هام چشم و ابرو به شدتتت مشکی هستن ولی هیچ کدوم از ما بچه ها به مادرمون نرفتیم در عوض بچه های دائیم همه چشم آبی موطلایی حتی نوه هاش

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
ن بابا بالاخره بچه برا پدر مادرش هر چقدرم زشت باشه عزیزه ...فقط دعا کنید سالم باشه

بیشترارثیه من خودم چشم رنگیم بچمم رنگیه وبور.کم پیش میادپدرمادررنگی نباشن بچه چشم رنگی بشه والاداداشم خودش چشم رنگیه سه تابچه داره چشم هیچکدوم رنگی نشد.چشم رنگی کمه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ