جدي ٤تا خاطره تعريف كنيم حالمون عوض شه ترجيحا خنده دار يا ترسناك😬
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
واي اون موقع ك نامزد داشتم خواب خيانت ميديدم يعنييي تا ي هفتههه زندگيش نابود ميشد😬😬😬بخاطر همينا ولم كرد فك كنم😂😂😂
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ياد پرايد افتاده فقط گريه ميكنه خندش نمياد ب وقتايي اون وسطاي گريه هاش نعره هم ميزنه😅
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
یبار داشتیم از مهمونی برمیگشتیم مامان بزرگم موقع خدافظی بجای اینک بگه مزاحم شدیم گفت ما مراحم هستیم
😍😍😍😅😅😅😅😅خب راااسست گفته ديگه😅😅😅😅😅😅😅😍😍
اومدم بخابم یهو اینو دیدم دگ نمیتونم بخابم از ترس😨😢
واااااي خداااا من پاشدم نشستم وقتي عكس و ديدم اااين چيييههههه?😧😧😧😥😥
چند روز پيش با خاهرم رفتيم پارچه فروشي ،بعد خاهرم پارچه زماني ميخاست
اقاهه گفت تشريف بياريد اينور
من ب خاهرم گفتم تشريف ببر
بعد ك خريديم گفت مبارك باشه گفتم همچنين
نميدونم چم شده بود
😅😀
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
اخه با پراید 40 تومنی و پرشیا 95 میلیونی چطور بخندیم
اينجوررري😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂
خب نخنديم ك ارزوووون نميشششهههه😥😥😥
واااااي خداااا من پاشدم نشستم وقتي عكس و ديدم اااين چيييههههه?😧😧😧😥😥
خونمون اپارتمان در و پنجره هام همه بسته س واقعا نمیدونم از کجا میان چن روز پیش نشسته بودم یهو یه ملخ اومد رو پام 😨شانسم زن داداشم بود پیشم.قبلا اینجورنبود چن وقته یسری حشرات میان
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍