2777
2789
عنوان

گووور باباي غم بياين بخنديم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست
من همیشه خوابام چرت و پرته😂😂😂

واي اون موقع ك نامزد داشتم خواب خيانت ميديدم يعنييي تا ي هفتههه زندگيش نابود ميشد😬😬😬بخاطر همينا ولم كرد فك كنم😂😂😂

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یبار داشتیم از مهمونی برمیگشتیم مامان بزرگم موقع خدافظی بجای اینک بگه مزاحم شدیم گفت ما مراحم هستیم

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي اون موقع ك نامزد داشتم خواب خيانت ميديدم يعنييي تا ي هفتههه زندگيش نابود ميشد😬😬😬بخاطر همينا و ...

آخیی عزیزم فکر خیانت و خیانت خیلی ادمو داغون میکنه

😂😂😂😂😂😂😂😂 خندیدیم# 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بخنددددد😍😍# . واااي# دووووووسسس دااارم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خب چراااا نميييخنددده😁😁😁😁

ياد پرايد افتاده فقط گريه ميكنه خندش نمياد ب وقتايي اون وسطاي گريه هاش نعره هم ميزنه😅

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
یبار داشتیم از مهمونی برمیگشتیم مامان بزرگم موقع خدافظی بجای اینک بگه مزاحم شدیم گفت ما مراحم هستیم

😍😍😍😅😅😅😅😅خب راااسست گفته ديگه😅😅😅😅😅😅😅😍😍

اگه بابای من بود یکی هم اون میزد به احتمال 99/9درصد 😁😂

من عین جت فرار کردم اگ موندم بعید نبود اونم یه نر و ماده میزد تو گوشم😆

اومدم بخابم یهو اینو دیدم دگ نمیتونم بخابم از ترس😨😢

واااااي خداااا من پاشدم نشستم وقتي عكس و ديدم اااين چيييههههه?😧😧😧😥😥

بخنددددد😍😍# . واااي# دووووووسسس دااارم

😂😂😂😂😂😂😂😂😚😚😚

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

چند روز پيش با خاهرم رفتيم پارچه فروشي ،بعد خاهرم پارچه زماني ميخاست

اقاهه گفت تشريف بياريد اينور 

من ب خاهرم گفتم تشريف ببر 

بعد ك خريديم گفت مبارك باشه گفتم همچنين

نميدونم چم شده بود

😅😀

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
اومدم بخابم یهو اینو دیدم دگ نمیتونم بخابم از ترس😨😢

وااااای چقد من از جک و جونورا میترسم😬😬

اخه با پراید 40 تومنی و پرشیا 95 میلیونی چطور بخندیم

اينجوررري😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂

خب نخنديم ك ارزوووون نميشششهههه😥😥😥

چند روز پيش با خاهرم رفتيم پارچه فروشي ،بعد خاهرم پارچه زماني ميخاست اقاهه گفت تشريف بياريد اينور&n ...

😂😂😂😂😂

واااااي خداااا من پاشدم نشستم وقتي عكس و ديدم اااين چيييههههه?😧😧😧😥😥

خونمون اپارتمان در و پنجره هام همه بسته س واقعا نمیدونم از کجا میان چن روز پیش نشسته بودم یهو یه ملخ اومد رو پام 😨شانسم زن داداشم بود پیشم.قبلا اینجورنبود چن وقته یسری حشرات میان

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍