2777
2789
عنوان

مشکلات دوره نامزدی بعد از عروسی و زیر یه سقف رفتن حل میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 45 پست

یه سری مشکلات حل میشه. یه سری مشکلات اضافه میشه 

بلخره دوتا ادمین. با دوتا طرز فکر. سعی کنین به جای دعوا حرف بزنین حلش کنید.    و یه کم به خاطر هم. کوتاه بیاید سر مسائل  جنگ نیس که.  وقتی همو دوست دارین به خاطر هم غرورتونو بزارید کنار 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كمتر كسي رو به جدايي راهنمايي ميكنم ولي جدايي تو نامزدي بهتر از عقد و عروسيو جدايي با بچه است

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
وای بیست روزززز من اگ نامزدم یروز حالمو نپرسه خفش میکنم

خیلی بی عاطفه و بی تفاوته هم‌خودش هم خانوادش 

میگم از این ۸ ماه ،۴ ماهشو ارتباطی نداشتیم کلا 

اخرین بار با چشم‌گریون ساعت ۱۱:۳۰ شب اومدم خونه از اون شب تا همین الان ۲۰ روزه که هیچ‌سراغی نگرفتن

اصن يه لحضه شك نكن صدبرابر بدتر از اين ميشه

بعدشم ناراحت نشى من حقيقت رو ميگم وقتى ٢٠ روز خانوادش و خودش سراغت رو نگرفتن نميخوانت در اولين فرصت با خانوادت صحبت كن و بهم بزنيد 

بهتره با یه مشاور صحبت کنی ما که از مشکلات شما خبر دار نیستیم  و کامل در جریان نیستیم . اینجا به جای راه حل بیشتر بهت میگن. جدا شو.  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

مام هشت ماه عقد بودیم هرروز باهم بحث داشتیم ولی به ثانیه نمیکشید شوهرم از دلم درمی اورد و اصلا طاقت قهر نداشت...خداروشکر بعداز عروسی خیلی خیلی خوب شدیم 

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
خیلی بی عاطفه و بی تفاوته هم‌خودش هم خانوادش  میگم از این ۸ ماه ،۴ ماهشو ارتباطی نداشتیم کلا&n ...

خودت برو پیش یه مشاور بهش همین چیزا رو بگو منطقی باش احساسی تصمیم نگیر اگر بدردت نمیخوره الان خیلی راحت تر میتونی جدا بشی