سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 عنوان جاری خواهرم یه سوال داشت?درباره بیبی چک 156 بازدید | 17 پست سلام دوستانحاری خواهرم ۵روز از موعدش گذشتامشب بی بی چک زد مارک روژاناول سریع مثبت شدو دوباره امتحان کرد منفی شدیعنی مثبته کاذب بوده? خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا 1397/06/09 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوۦشهریور77 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 974 دوستم میشه منم سوالمو بپرسم تاپیکت؟ با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..
بانوۦشهریور77 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 974 بره آزمایش ممکنه کاذب باشهولی چو بار اول غلظت زیاده ایشالله که بارداره اگ بخواد💜 با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 دوستم میشه منم سوالمو بپرسم تاپیکت؟ بپرس بانو خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 بره آزمایش ممکنه کاذب باشه ولی چو بار اول غلظت زیاده ایشالله که بارداره اگ بخواد💜 با همون نمونه ادرار اولی بی بی چک دومی رو هم زد خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 دوبار ادرار کرد یا باهمون ادرار دو نتیجه داد؟ نه با همون ادراردو نتیجه داداولی سریع مثبت شد خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
بانوۦشهریور77 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 974 من امروز چند قطره خون دیدم ممکنه پریود شم؟ ی مدت طولانیه نمیشم دکتر سونو نوشته برام قراره برم با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 من امروز چند قطره خون دیدم ممکنه پریود شم؟ ی مدت طولانیه نمیشم دکتر سونو نوشته برام قراره برم عزیزم با دکترت مشورت کن بهتره خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 روز جمعه بیمارستانا ازمایش میگیرن? خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
بانوۦشهریور77 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 974 عزیزم با دکترت مشورت کن بهتره فردا مطبش تعطیله ، پس فردا باید برم با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 فردا مطبش تعطیله ، پس فردا باید برم من زن پسر عموم تو بهداشت کار میکنهمیخای سوالتو دقیق بپرس ازش میپرسم اگه بلد بود همینجا بهت میگم خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
سارابانو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 222 فردا مطبش تعطیله ، پس فردا باید برم چند تا دوستامم ماما هستن خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
بانوۦشهریور77 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 974 من زن پسر عموم تو بهداشت کار میکنه میخای سوالتو دقیق بپرس ازش میپرسم اگه بلد بود همینجا بهت میگم عزیزم امروزبا همسرم رابطه داشتیم بار دوم بود و خونریزی دارم نتونسیم رابطه داشته باشیم خونریزیممث اولین بار بود ک بکارتم رفت الان بازم تو دستشویی چند قطره خون دیدم نمیدونم از اونه یا نه ممنون میشم بپرسی💜💜💜💜 با آن همه دلداده ، دلش بستهی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..