2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

155 بازدید | 40 پست

سلام عیدتون مبارک خانوما😘😘

۳۵هفته ام،بعدسونوواسه تاریخ زایمانم زده چهل ویک هفته

تااون موقع خیلی دیره ومیخوام سی وهشت هفته زایمان کنم

بنظرتون چیکارکنم سی وهشت هفته زایمان کنم؟

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

چرا اینقد دیر منو 38 هفته زده

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی وخوشبخت ترین لحظه زندکیت رخ بده وکوچولوت تواغوشت بگیری نه عزیز سرخود زایمان نکن بزاربچه وقتش شه به دنیامیادبقول قدیمی هابچه رو زور کن نکن

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی وخوشبخت ترین لحظه زندکیت رخ بده وکوچولوت تواغوشت بگیری نه عزیز سر ...

اخه چهل ویک هفته دیره

هرکیومیبینم تاتوسی وهشت هفته زایمان کرده

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

من دوتابچه ام هفته ۳۶زایمان کردم عجله داشتن زود مامانشون ببینن 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

هفته سی وهفت اگردرست بگم معاینه میشی دکترت هنوزنگفته پیاده روی کن؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
طبیعی

طبيعي بايد ببيني كي دردت مياد اكثرا ٤٠هفته

ولي شده بعضي ها تو ٣٨يا ٣٩كيسه ايشون تركيده و..زايمان كردن پياده روي كن تا دهانه رحمت زودتر باز شه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
اخه چهل ویک هفته دیره هرکیومیبینم تاتوسی وهشت هفته زایمان کرده

عزیزم بعضی وقتا تاریخاباهم اشتباه است گلم صبرکن وقتت بشه کوچولوت خودش دنیامیادنمیخوام نگرانت کنم ولی اگه زودبدنیاییاد وکامل نشده باشه بخواهی بزاری تودستگاه هم خودت اذیت میشی هم کوچولوت

گفت روزی یکساعت پیاده روی کن ازهفته اینده زمانشوبیشترکن

خوب پیاده روی کن هفته37 معاینه میشی اگر خوب باشه دهانه رحم میگه بپربروبستری شو

وااای چه خوبه