2777
2789
عنوان

بچه هاچیکار کنم توروخدا یه چی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گلم 6 ماهشه سینه خیزم میره میشینه

خوب خداروشكر،چون بچه هايي كه مشكل نخاعي دارن بيشتر اين اتفاق براشون ميوفته.احتمالا عفونت ريه داره يه متخصص ريه كودكان ببرش تو بيمارستان مفيد فكر ميكنم باشه.الان براي اينكه گشنه نمونه با قاشق مرباخوري بهش شير بده يه قاشق كه تموم شد قاشق بعديرو بريز تو دهنش.احتمالا بايد ساكشن بشه و خلط رو از گلوش خالي كنن.اما مطمئن باش پيگيري كني به نتيجه ميرسي❤️❤️❤️❤️

اسلامشهر تهران بخدا بردم بیمارستان خصوصی ی بارشم 

گفتم اگه شهر مایی راهنمایی کنم کجا بری که تهرانی از دوباره ببرش دکتر احتمالا چرک خلط داره نمی تونه شیر بخوره که با تجویز پزشک باید چرک خشک کن مصرف کنه داروهای گیاهی اصلا نده بهش چون می تونه الرژی ایجاد کنه 

خوب خداروشكر،چون بچه هايي كه مشكل نخاعي دارن بيشتر اين اتفاق براشون ميوفته.احتمالا عفونت ريه داره يه ...

یعنی چی ساکشن بشه خلطو از گلوش خالی کنن میشه توضیح بدی ؟؟؟

ssssssssssssss
گفتم اگه شهر مایی راهنمایی کنم کجا بری که تهرانی از دوباره ببرش دکتر احتمالا چرک خلط داره نمی تونه ش ...

ممنون عزیزم چرک خشک کنم مصرف میکنه ولی انگار ک ن انگار .

ssssssssssssss
یعنی چی ساکشن بشه خلطو از گلوش خالی کنن میشه توضیح بدی ؟؟؟

اره .بچه ها چون بلد نيستن با سرفه خلط رو بالا بيارن و توفش كنن،بعضي وقتا اگه خلط غليظ باشه با يه وسيله ايي ساكشن ميكنن وميكشنش بيرون يه  شيلنگ ميزارن كنار دهنش تا ته گلوش ميفرستن و با مكش خلطشو ميكشه بيرون .اصلانم دردناك نيست مادر بچه هم ميتونه انجام بده.