میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه ان تی بود باز شاید میشد حدس زد قبلش که اصلا نمیشه
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
باز از این تاپیک ها، واااای خداااا، عزیزم طور خدا عکس نزار ، این توهین به شعور ادم، چیزی و که دکتر تشخیص نمیده اعضا نی نی سایت چطور باید تشخیص بدن اونم از روی عکس، دکتر کلی دستگاه و اینطور اونور میکنه نمیتونه بگه تو هفته های پایین
توهین نیس گلم دکتر حدسایی میزنه ولی نمیگه بالاخره با اونهمه تجربه میتونه حدس بزنه اینم یه جور سرگرمی ...
فدات شم، به خدا نمیخواستم ناراحتت کنم، من خودم حامله ام ،واقعا ذوق درک میکنم، تازه ۲ روز جنسیت فهمیدم، ولی دیگه از لحاظ علمی میدونم همچین چیزی امکان نداره که از روی عکس ماها بتونیم تشخیص بدیم،😍😍😍😍😘😘😘ناراحت نشو لطفا😘😍😘