2777
2789
عنوان

چرا انقدر کشش میدین !؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست

بچه ها کاری به راست و دروغش  ندارم ولی  خواهشا به بچه اینجور افراد توهین نکنید و لقب زشت نچسبونید حالا هرچقدر میخواید به اون ۲تا فحش بدین🤒

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۹ سالشه تو کلاس زبان اشنا شده با مرد متاهل رفته خونشون باردار شده بعد یواشکی عقد کرده محضری نشده ال ...

وا مگه نگفت ۷ ماهمه

۲ماه میمونه که😶😶

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
خنگ‌منه 😘😘

ژووون به تو😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها کاری به راست و دروغش  ندارم ولی  خواهشا به بچه اینجور افراد توهین نکنید و لقب زشت ن ...

اگه راست باشه بچش گناه داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خنگ کی بودی تو؟😂😂😂😂 والا بیشتر شبیه رمان بود خو

جون من

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جون من

نمیدونم والا ولی شبیه رمان بود به نطرم

نمیدونم والا ولی شبیه رمان بود به نطرم

اره باو عجب شکمشو دیدی 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره باو عجب شکمشو دیدی 

اوهوم دیدم موهاش قشنگ بود😂🤣🤣😍