2777
2789

خداروصدمرتبه شکر ک همتون راضی هستید 

منم هزاران بار ب عقب برگردم بازم همسرموانتخاب میکردم..با اینکه ۲۰ساعت با خونوادم فاصله دارم ولی خداروصدمرتبه شکر شوهر خوبی دارم 😊😊😊😊😊😊😊

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من س ماه قبل عقد دوست بودیم.(البته میشه گف اشنایی واسه ازدواج)بعد هفت سال با وجود همه بالا پایینا و دعواها ولی هنوز عاشقشم همیشه با خودم فک میکنم اگه با کسی ازدواج میکردم ک اندازه همسرم دوسش نداستم محال بود زندگی موفقی داشته باشم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

منم دو سال و چند ماهیه تو رابطه م

هنوز شرایطمون جور نشده،دعا کنید زودتر تکلیفمون روشن شه،

میشه اونایی که دوستی های طولانی مدت داشتن، بگن چرا طول کشید و چطور شد بهم رسیدن بالاخره؟؟؟

یک تو آزرد مرا...      یک جهان شادم نکرد...
خداروصدمرتبه شکر ک همتون راضی هستید  منم هزاران بار ب عقب برگردم بازم همسرموانتخاب میکردم..با ...

منم از خونوادم 8 ساعت فاصله دارم.شوهرمم خیلی خوبه ولی انقدر دلتنگ میشم گاهی اوغات که میگم اگه برگردم شرط میزاشتم که باید تو شهر خودمون باشه.نمیدونم چرا اونموقه به عقلم نرسید.

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
منم از خونوادم 8 ساعت فاصله دارم.شوهرمم خیلی خوبه ولی انقدر دلتنگ میشم گاهی اوغات که میگم اگه برگردم ...

دلتنگی ک هست محاله ادم دلش تنگ نشه ولی چیزی ک خودمون قبول کردیم .....منم بعضی وقتا با خونوادش میریم بیرون انقد حرص میخورم میگم بنده خدا خونواده من ک دخترشون پیششون نیست ...ولی شوهرم انقد بهم محبت میکنه توجه میکنه ک اصلا دلم نمیاد اعتراض کنم میگم واسه چی زندگیمو تلخ کنم تنها من نیستم ک 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

ما ۱۰ سال عاشق هم بودیم

خانواده شوهرم راضی نبودن خودش انتخاب کنه

سال یازدهم یهویی کوتاه اومدن وخواستگاری و عقد و الانم یه بچه ۳ساله داریم و هنوز عاشقیم.

بعدها یه جمله مادرشوهرم گفت که باعث شد تمام بدیهای این چندسالو فراموش کنم

گفت با...(پدرشوهرم) حرف میزدیم گفتیم کاش ۱۰سال قبل راضی میشدیم خیلی اشتباه کردیم .خوشبختی بچمو مدیونتیم.

❤❤❤❤❤❤❤