2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت آخرش که گفتن لورفت .حامدتوتصادف ازپنجره پرت شده بیرون وحافظه شوازدست داده قسمت آخرحافظه شوبدست ...

وای ولی چقد خوب میشه   ادم فک میکنه طرف مرده هزار تا غم و غصه ارزوی یکبار دیدنشو داشته باشه  بعد طرف زنده باشع😍😍😍😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
آره عالیه انگاردنیارو میدن به ادم 😊

بخدا اگ حامد قرار نبود زنده باشه  منم افسردگی میگرفتم اخر فیلم😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اون پیریه بود رفیق حاجی اسمش یادم رفت که از لیلا خواستگاری کرد یه جایی رفت توو ماشین با لیلا تلفنی حرف میزد ولی صداش نمیومد من لبخونی کردم گفت حامد زندس اخرشم که تلفن زنگخورد و صدایه حامد بود گفت الو

💕
ولی بچه ها اگه حامدزندست پس چرا حاج علی که رفته بود جایزه ی بهترین بازیگرو بگیره گفت من ازپسر شانس ن ...

چرت گفته😂😂😂😂😂😂بیا با افکار خودمون خوش باشیم

چیو گفتن ؟؟؟؟من ندیدم چیزی بگن😐

تواینستانوشته بودقسمت آخرلورفت حامدزنده ست اون جنازه ای هم که خاک کردن راننده کامیون بوده فکرکنم حامدازپنجره پرت شده بیرون وحافظه شوازدست داده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اون پیریه بود رفیق حاجی اسمش یادم رفت که از لیلا خواستگاری کرد یه جایی رفت توو ماشین با لیلا تلفنی ح ...

اونا ک نمیدونن بابا اونروزم داشت از ناصر بد میگف...وگرنه اگ لیلا میفهمد حامد زنده اس ک از خوشحالی میمرد 

اون پیریه بود رفیق حاجی اسمش یادم رفت که از لیلا خواستگاری کرد یه جایی رفت توو ماشین با لیلا تلفنی ح ...

وای راست میگی خداکنه اینجوری باشه 😭😭😭باید دوباره ببینم فیلمو