2777
2789
عنوان

سقط جنین در ۵ ماهگی

7533 بازدید | 73 پست

سلام،من توی ۲۰ هفتم،ب علت مشکل قلبی باید بچم سقط بشه اما پزشک قانونی بخاطر دوروز ک سن جنین بیشتر بود مجوز پزشک‌قانونی ندادن،منم موندم همینجوری،اگر میدونین کمکم کنین خیلی عصابم خورده

انومالی گفت مشکل قلبی داره؟🙁

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت از قبل نمیدونستی مشکل قلبی داری؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چرا زودتر تشخيص ندادند؟واقعا حالت رو درك ميكنم،منم شهريور پارسال جنين ١٨هفته م رو سقط كردم بخاطر مشكل قلبي،ناراحت نباش،ان شاءالله جاش زود سبز ميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

وااای چ۶ دردناک 

خداکنه به سرنوشت من دچار نشی

برو متخصص قلب کودکان ببین کاری نمیتونن بکنن

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
چرا زودتر تشخيص ندادند؟واقعا خالت رو درك ميكنم،منم شهريور پارسال جنين ١٨هفته م رو سقط كردم بخاطر مشك ...

اخی🙁یعنی بچه مشکل قلبی داشت؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد