2777
2789

من تو ساندویچ ساز دارم 

فک کنم بتونی یکم صفحه های ساندویچ سازو چرب کنی و موادو بریزی داخلش و بذاری تو توستر 

فقط اول اب میندازه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا ما همش رو منقل کباب میزنیم ولی یه تجربه دیگه دارم که کبابو بسی دلچسب میکنه 

وقتی مرغا رو سیخ زدی اون موادیو که بهش زدی (همون پیاز و فلفل دلمه و...) بریز تو تابه و یکم روغن بریز روش و با شعله زیاد تفت بده چندقیقه بعد یکم نمک و فلفلشو بیشتر کن و یکم زردچوبه بزن و یه دونه سیر رنده کن توش، نصف لیوان دلستر هلو هم بریز و بذار یکم بجوشه تا حجم آبش نصف شه، بعدم ۵دقیقه رب انار تفت بده توش 

بذار با شعله خییییلی کم بمونه رو اجاق تا کبابت آماده بشه، آماده که شد همشو بریز تو این مواد و خوب هم بزن. عالی میشه ینی من که مهمونام انگشتاشونم میخورن 

یعنی تو ساندویچ ساز خشک میشه ؟ من میخوام تو تستر درست کنم ،چیکار کنم خشک نشه ؟

تو تستر من مرغرا که از قبل مزه دار کردم تو ظرف پیرگس میچینم و روش فویل میکشم میذارم آبی که انداخته کامل کشیده بشه بعد دو دقیقه یا شایدم کمتر کره وزعفران روش میمالم و میذارم روش گریل بشه