نه والا ما همش رو منقل کباب میزنیم ولی یه تجربه دیگه دارم که کبابو بسی دلچسب میکنه
وقتی مرغا رو سیخ زدی اون موادیو که بهش زدی (همون پیاز و فلفل دلمه و...) بریز تو تابه و یکم روغن بریز روش و با شعله زیاد تفت بده چندقیقه بعد یکم نمک و فلفلشو بیشتر کن و یکم زردچوبه بزن و یه دونه سیر رنده کن توش، نصف لیوان دلستر هلو هم بریز و بذار یکم بجوشه تا حجم آبش نصف شه، بعدم ۵دقیقه رب انار تفت بده توش
بذار با شعله خییییلی کم بمونه رو اجاق تا کبابت آماده بشه، آماده که شد همشو بریز تو این مواد و خوب هم بزن. عالی میشه ینی من که مهمونام انگشتاشونم میخورن