2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به داداشت نگو زشته تو با خانواده شوهرت همچین رفتاری بکنی خوشش میاد به شوهرت بگو من به فامیلات بگم خونه من نیان ناراحت نمیشی منم از فامیلای تو خوشم نمیاد .....

من باشم کوتاه نمیام 

گناه داره بخوای بهش بگی یعنی شوهرت باهاش بدخلاقی میکنه بازم میاد یا بدبخت نمیدونه شوهرت خوشس نمیاد

میبینی چه ادمایی پیدا میشن انگار ازاول این خانوم زنش بوده بعدا شده خواهره اون که اینجوری نظرمیده...حالا به خودشون بگی داداشه توام نیاد خودشونو میکشن

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

مادر شوهر یا شوهرم تو این مسائل بخوان دخالت کنن ،بدجور سرشون تلافی میکنم ، بنده بسیارررررر انتقام جو هستم😊

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌
حتی جلویه همه راحتم میزاره ولی جلویه داداشم نمیزاره روسریمم بردارم ...ناراحتم از این موضوع من پدرم ف ...

وا!!!!شاید ازداداشت چیزی دیده نسبت بهش بدبین شده!؟مگه میشه ادم جلو داداشش روسری سر کنه جای باباته که فوت کرده..خوده داداشت میفهمه؟

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

نمیدونه شوهرم دوس نداره بیچاره بخاطره من میاد که بهم سر بزنه شوهرم اولا باهاش خیلی خوب بود الان نمیدونم چرا اینجوری شده سره داداشم قبل بارداریم چن بار از شوهرم کتک خوردم ولی چیکار کنم؟؟هیچی به مادرمم نگفتم

نمیدونه شوهرم دوس نداره بیچاره بخاطره من میاد که بهم سر بزنه شوهرم اولا باهاش خیلی خوب بود الان نمید ...

وای اخی واقعا شرایطت سخته نه میشه ب داداشت چیزی گف نه شوهرتو مجاب کرد بنظرم شوهرتو خراب کن جلو خانوادت با احترام ب داداشت بگو اون راضی نیس بیای بگو خودت از خداته بیاد ولی اون خوشس نمیاد 

ما که میگیم خانوادتو جلو شوهرت بی ارزش نکن، محکم جلو شوهرت بأیست 

اتفاقا ب نظر من ایمجوری برادرش کوچیک میشه بخواد بی احترامی از همچبن ادمی ببینه باید شوهرشو کوچیک کنه نذاره غرور برادرش له بشه صد سالم پاشو خونه همچین ادمی نذاره