حتی جلویه همه راحتم میزاره ولی جلویه داداشم نمیزاره روسریمم بردارم ...ناراحتم از این موضوع من پدرم فوت کرده داداشمم زود زود میاد بهم سر میزنه اما شوهرم بدش میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی به داداشت نگو زشته تو با خانواده شوهرت همچین رفتاری بکنی خوشش میاد به شوهرت بگو من به فامیلات بگم خونه من نیان ناراحت نمیشی منم از فامیلای تو خوشم نمیاد .....
نمیدونه شوهرم دوس نداره بیچاره بخاطره من میاد که بهم سر بزنه شوهرم اولا باهاش خیلی خوب بود الان نمیدونم چرا اینجوری شده سره داداشم قبل بارداریم چن بار از شوهرم کتک خوردم ولی چیکار کنم؟؟هیچی به مادرمم نگفتم
نمیدونه شوهرم دوس نداره بیچاره بخاطره من میاد که بهم سر بزنه شوهرم اولا باهاش خیلی خوب بود الان نمید ...
وای اخی واقعا شرایطت سخته نه میشه ب داداشت چیزی گف نه شوهرتو مجاب کرد بنظرم شوهرتو خراب کن جلو خانوادت با احترام ب داداشت بگو اون راضی نیس بیای بگو خودت از خداته بیاد ولی اون خوشس نمیاد
ما که میگیم خانوادتو جلو شوهرت بی ارزش نکن، محکم جلو شوهرت بأیست
اتفاقا ب نظر من ایمجوری برادرش کوچیک میشه بخواد بی احترامی از همچبن ادمی ببینه باید شوهرشو کوچیک کنه نذاره غرور برادرش له بشه صد سالم پاشو خونه همچین ادمی نذاره