2777
2789
عنوان

چی بخورم برای بقای جنین سقط

448 بازدید | 22 پست

دکتررفتم.گفت سنو واژینال بده ک پیدا نمیشه.بهش گفتم درد ندارم لکه هام کمترشدن..فقط بلدن پول بگیرن بخدا.میگفت نمونه ک افتاده ببرببینم بچه اس یا ن ک ازمایشگاه گفت ۲۰۰خورده بده دیدگرونه گفت ولش کن الکی خرج نکن گفتم خودت میگی خو..خیلی میگن هفته ۶اینا زیادنداره چیزی ازتا لخته ازم اومده میگن تمومه دیگ نداری...چیز گرم چی بخورم؟

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیاه عروس پشت پرده دم کن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از پله بالا پایین زیاد بپر..خیلی سقط کردن سخته.من خودم 2بار تجربه ی تلخشو داشتم .زعفرون دم کن بخور..

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
زعفران بخور بابونه بخور سونو حتما برو اگه بیش از حد از اینا استفاده کنی به خونریزی میافتی

سنو واژیناله...دکتراهم مردن..نمیتونم بزارم مرد معاینه ام کنه😔

عزیزم هفته چندم سونو کردی؟ضربان قلب داشت؟چطوری فهمیدی مرده

وارد هفته ۶میشدم...والله نمیدونم چی شد یهو کم کم لکه دیدم و لخته ب اندازه بند انگشتم افتاد درد هم نداشتم..

سنو واژیناله...دکتراهم مردن..نمیتونم بزارم مرد معاینه ام کنه😔

واژینال هم نرفتی سونو معمولی میتونه مشخص کنه

من خودم بعد سقط سونو معمولی شدم بقایا نداشتم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
واژینال هم نرفتی سونو معمولی میتونه مشخص کنه من خودم بعد سقط سونو معمولی شدم بقایا نداشتم

هفته ۵ ک سنو دادم میگفت اصن باردارنیستی چیزی نشون نمیده

اصلا از قرصای که دکی میده واژینال برا سقط استفاده نکن کارادمو میکشه به کورتاژ.فقط طبیعی سقط کن..زعفرون بخور.اب جوش و دارچین و نبات وباهم بخور.اما مطمین شو که بقایای جنین تو رحمت.چون زیاده رویش باعث خونریزی میشه.

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏