2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز دلم خصوصیه.چون میخام از شیراز برم.مطمئن نیستم اختیاری انجام میده یانه😭

میتونی شمارشو بگیری بپرسی 😉

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
اره عزیز دلم خصوصیه.چون میخام از شیراز برم.مطمئن نیستم اختیاری انجام میده یانه😭

من سال نو و چهار بیمارستان بهمن زنجان زایمان سزارین انجام دادم زیر نظر دکتر فرناز محمدیان واقعاً راضی بودم بیمارستان واقعا برخورد کادرش عالی بود کلی به مریض و همراه ها احترام می ذاشتند چند بار ماما برای آموزش شیردهی اومد بالای سرم پرستارها زود زود سر میزدن به مریض. خواهرم و زنداداشمم بهمن زایمان سزارین کردند راضی بودند الان نمی دونم به کیفیت قبل هست یا نه؟ من و خواهرم زایمان سزارینمون اختیاری بود زنداداشمم زایمان دومش بود قبلی سزارین کرده بود اینم سزارین شد. هر سه زیر نظر دکتر فرناز محمدیان بودیم. من که کلی دعاش کردم. از اینترنت شمارشو بردار زنگ بزن بپرس ببین اختیاری انجام میده یا نه؟ راستی من ساکن آبادان بودم خانواده زنجان بودند اومدم زنجان زایمان.

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1349792/داستان-زندگی-پر-فراز-و-نشیبم
من سال نو و چهار بیمارستان بهمن زنجان زایمان سزارین انجام دادم زیر نظر دکتر فرناز محمدیان واقعاً راض ...

ای جونِ دللللم عزیزززرم خدا بچه اتو برات نگه داره😘❤بله منم تعریفشو شنیدم میگن واقعا پرسنلش عالی هستن.زنگ زدم گفتن ببین دکترت مینویسه اخایاری یانه😕بازم نفهمیدم چجوریه😭منم ازدواج کردم شیراز خانواده ام زنجان میشن.میخام برم اونجا پیش مادرم اینجا غریبم اذیت میشم😖

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
ای جونِ دللللم عزیزززرم خدا بچه اتو برات نگه داره😘❤بله منم تعریفشو شنیدم میگن واقعا پرسنلش عالی هست ...

من که دکترم اصلا ننوشته بود رفتم پیش فرناز محمدیان ماه های آخر خودش برام نوشت.

مرسی عزیزم انشالا نی نی شما هم به سلامت میاد بغلت. بهترین کار رو میکنی واقعاً تنهایی سخته منکه تازه چهلم یاد گرفتم پوشک کنم.خیلی تو روحیه ات تاثیر میذاره بالاخره افسردگی های بعد از زایمان که ایجاد میشه واقعا نیاز به کمک خانواده هست.حتما بر پیش مامانت.

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1349792/داستان-زندگی-پر-فراز-و-نشیبم
من که دکترم اصلا ننوشته بود رفتم پیش فرناز محمدیان ماه های آخر خودش برام نوشت. مرسی عزیزم انشالا نی ...

خداکنه الانم اونجوری باشه من تماس گرفتم.پرسیدم گفتن دکترت باید بنویسه دکترم فکر کنم زیر میزی بخاد😕دوستم میگه

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘