2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت 5 الی 7 روز طول میکشه تا بنویسمش و اینکه هزینه پستشم هس..180

چه خبره به جاش سه کیلو گوشت بگیر ۱۵ روز غذای حسابی بذار جلو شوهرت . کل بستگیات باز میشه.به خدا اینا کلاهبردارن . باور نکن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سلام منکه از یکی از خانمای اینجا شماره یه خانم بهم داد که الهی خدا بهش خیر بده از روی قران وسرکتاب برات میگه واگر مشکلی داشته باشی دعا وایه قران میدهواقعا معجزه میکنه این شمارشه ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸ ولی خداوکیلی اگر کارتون درست شد منم دعا کنید

نیشابوره هزینه اش واس یه دعا شاید 15 تومن یا 20 تومن میدونم از 30 تومن بیشتر نیس

ســـــــــ🌸ــــــــــلام عزیزم میشه آدرس دقیق بدی چون نیشابور هم بزرگ شده به راحتی پیدا نمیشه 

سلام دوستان سرکتاب اصلا روش درستی برای حل مشکل های روحی نیست 😔😔😔

شاید اولش مشکلتون 

رو حل کنه؛

ولی بعدش اجنه وارد زندگی تون میشن ،

موارد زیادی بودن که انجام دادن

زندگی شون نابود شد .....😔😔😔