2777
2789
عنوان

خاله گرامی و من

863 بازدید | 74 پست

خانواده مامانم هفت تا دختر سه تا پسر و خیلی مذهبی و مامانم دختر اخر من با دایی هام اصلا نذارم ولی با یکی خاله هم خوبیم خاله مونام از همه بزرگتره و اخوند من نقشش ندارم من و دختر خالم پنج روز تولدمون فاصله دارم اون از من بزرگتره پنج روز مامانم خیلی مثل بقیه خواهراش به تک دخترش منم گیر نمیده به حجاب ولی خاله مونام به دخترش گیر میداده و همیشه به مامانم میگفت که دخترت نذار انیجوری بگرده تا بعد ها که من ۱۰-۱۱ سالم میشه دختر خاله مونام میگه به مامانش که رها اینطوری میگرده منم باید مثل اون باشم و کینه خالم با من از اومن موقعه شروع میشه و دختر خالم حجاب میزاره کنار همیشه نفرین من میکنه فخشم میدع با اینکه که اخونده بهم مگفت هزره زندگیم خراب کردی اینا ولی دخترش مثل خواهر نداشته ام دوسشش دارم و اونم همینطور تا ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ها خیلی تهمت ناپاکی به من میزده منتیک  عصبی گرفتم دوسال افسرده شدم این دکتر اون دکتر الان بهتر شدم دل و دماغی واسه کنکنور نداشتم ولی رتبه ام خوب شد روز شب نفرینش میکردم هیچ وقت نمی بخشمش تا هفته قبل مامانم رفتن ماهشهر من امتحان زبان داشتم موندم مامانم و بابام و دو تا داداشم با ماشین دادشم رفتن بابام ماشینش گذاشت که من باهاش بیام ماهشهر البته اونا مجبور شدن برن مهمونی دعوت بودن  و بعدش زن شوهر خالم از مکه اومذ مارو دعوت کردن بیریم منم مجبور شدم برم یعنی دوست داشتم‌برم خودم دختر خاله مونام گفت بیا با ما که دپتا ماشین باشیم گفتم باشه ....

گوشیم تازه گرفتم یکم از گوشی خودم بزرگه هنوز بهش عادت نکردم  از دست خاله مونام شکست گوشی نازینم ...

آخه اون به تیپ توچی کارداره اخه خوب به مامانت میگفتی یه اشاره یاگوش زد به ایشون بزنه

بعد را ه راه خراب رفتیم شوهر خالم زنگ زد به بابام که ادرس بگیره منم رفتم پای ماشینشون کنار در راننده تکیه دادم که چی شه داشت صحبت میکرد شوهر خالم  من شوهر خالم مثل بابای خودم هست بهش دید دیگی ندارم یهو خالم گفت ...

[QUOTE=67812338]آخه اون به تیپ توچی کارداره اخه خوب به مامانت میگفتی یه اشاره یاگوش زد به ایشون بزنه[/QUOTE  مامانم میگه ولش کن بعد  چون پدر بزگم‌ مامانم خیلی دوستش داره تا باهاش یه چیز بگی میره چغولی میکنه بعد یه خوانواده بهم میزه خاله مونام