2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد اهل قهر کردن نیستم ولی قهر کنم تا همسرم پیشقدم نشه من پیشقدم نمیشم از موقع ای که دوست بودیم اینجوری بود دیگه عادتش شد و فهمید که اگه قهرکنم پیشقدم نمیشم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
بچه ها ،همیشه طوری قضیه جلو میره که انگار مقصر اول و آخر من بودم ،خیلی خرم،احساس بدبختی میکنم،شاید م ...

گفتم نگو خرم😠😠😠خیلیم خانومی .ب نظرم لینبار پیش قدم نشو .بحثم نکن فقط سر سنگین باش کارای خودتو انجام بده خیلی عادی

وا😐من یا کسی بحثم بشه بغلش کنم 😕محاله

بحث جیغ و داد و دعوا ک نع

همینجوری مثلا از ی رفتار هم ناراحت باشیم

حالا مجردی عزیز.بعد ک عاشق شدی جون میدی واسه بغلش حتی وسط دعوا  

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  
عاشقم شدم ولی ازی کارا نکردم همیشه حق بامنه 😁باید بیاد معذرت خواهی😁😁

من و همسرم همیشه جفتمون برای معذرت خواهی پیشقدم میشیم.چون عشقمه.هیچی ازم کم نمیشه اگه معذرت خواهی کنم

قطعم کردن...منم تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم دیگه  
دقیقا بخاطر همین طردت میکنه بزار یه چند روزی خوب بمونه تو کف تا تمیز شه وقتی ناز یه نفرو میکشی بدتر ...

هر کس هر آدمی نه تنها مرد زیادی محلش بزاری فکر میکنه خبریه،،، یکم که بیخیال میشی اونه که دنبالت راه میفته وچند بار که خودتو بگیری میشه آخرین قهرش... 

هر کس هر آدمی نه تنها مرد زیادی محلش بزاری فکر میکنه خبریه،،، یکم که بیخیال میشی اونه که دنبالت راه ...

دقیقا حق به جانب میشه عادت میکنه به قهر کردن ولی بی محلی همیشه جواب داده

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤