2777
2789

پسرم تبش بالاست ساعت ۱۲ شب یهو تب کرد فورا شیاف گذاشتم و پاشویه کردم ولی تبش پایین نیومد زودی بردیمش دکتر .بهش دوتا آمپول زد گفت برید خونه تبش پایین میاد شربت سفکسیم و سرماخوردگی و شیاف داد گفت رفتی خونه یه شیاف هم بزار .اومدیم خونه شیاف هم گذاشتم الان یک ساعت و ۲۰ دقه از آمپولش میگذره ولی هنوز تبش رو ۳۸

دوباره زنگ زدیم به دکار شبانه روزی گفتیم تبش پایین نیومده منشیش گفت دوباره شیاف بزار

بنظرتون چیکار کنم؟

شیاف بزارم دوباره به بچم فشار نیاد .واااای خدا نگرانم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبش چنده؟ داروی سفکسیم که اثر کنه کم کم عفونتو از بین میبره و تبش میاد پایین صبور باشو پاشویه اش بده با اب ولرم

💙 شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من؟؟؟ 💙 💓

سیب داری؟؟براش اب سیب بگیر زودتبوپایین میاره اگ نیاوردبازببرش دکتر انقدرشیاف خوب نیست برابچه،،انشالله زود خوب شه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

منم پسرم همین چندروزپیش تب کردچهارروزتب داشت منم همش پاشویه میکردموباآب ولرم میراشتمش تووان میشستمش وشیاف واستامینوفن بهش میدادم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

ای بابا این مریضی هاادمو از پا در میاره دختر منم تازه خوب شده شیاف 125گزاشتین؟من شنیدم ک پیاز رنده کنین با دستمال بزارید کف پا تبو زودمیاره پایین اگ میتونین امتحان کنید

مث برف باش....زیبا ولی سررررد:-)
خود پسرم از بیحالی خوابش برده هرکاری کردم نخوابه نشد  هی استرس دارم خدا نکرده تشنج نکنه هی دار ...

آخه اگه دراون حدبودکه بستریش میکردن

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه