2777
2789
عنوان

امشب تولدمه 😢

216 بازدید | 25 پست

امشب تولدمه دریغ از یه تبریک یا کیک یا هرچیزی خیلی دلم گرفته ادم تمام سال برای این روز روزشماری میکنه 

صبح باشگاه بودم عمم و دختراش هم خونمونن بعد باشگاه خسته با دختر عمم رفتم دکتر عصر و شب هم دکتر بودیم فقط ظهر یسر برگشتیم حتی امروز مثل روزای معمولی هم نبود...منو همسرمم از هم دوریم غروب یه گل خریده بود گذاشته بود وضعیت واتساپش دوستت دارم بهانه زندگیم تولدت مبارک همین

خیلی ناراحتم که واسه هیچ کس مهم نبودم لاقل نیومد اینجا امشب اینجا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مباااارک 

(: بخند حتی اگه کل دنیا بهت میگن گریه کن 

بخند حتی اگه مجبوری صبح و شب با بغض سر کنی

بخند حتی اگه فک کردی دیگه هیچکسیو نداری 

بخند و فراموش کن (: آدما رو 

ولی یادت باشه تو‌همیشه خودتو داری و همیطور خدارو   

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

تولدت مبارک دوستم 🎂

تولدای منم همینه هیشکی یادش نیس حتی شوهرم همین 20مرداد بود شوهرم فردای تولدم تازه یادش اومد تولدمو بازم هیچی به هیچی😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

توووولدتتتتتت مبااااارررررک .انشاالله ۱۲۰ ساله بشی .حتما گرفتارن عزیزم 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

عزیزم غصه نخور شاید می خواد سورپرایزت کنه بعدا یا الان امکانش وجود نداشت چیزی برات بخره می ترسید اگه بیاد اونجا بهت کادو نده تو ناراحت بشی واسه همین نیومد😘😘تولدتم مبارک گلم😍😍😍

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊