2777
2789
عنوان

خانومای اقدامی ی لحظه لطفا

165 بازدید | 20 پست

امروز چهارده سیکلم بود رفتم سونوگرافی فولیکول.این ماه از سوم تا هفتم شبی سه تا لتروزول خورده بودم .پنجم پری امپول زیر جلدی سینال اف زدم.ده پری هم یه اچ ام جی.امروز در کمال ناباوری گفت تخمک نیس.گفتم من از شنبه علایم داشتم گفت شاید زودتر ساخته شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آزاد شده باشه باید مایع میدید,نپرسیدی؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
عزیزم باید دوازده سیکل میرفتی واسه سایز فولیکولدکتر منظورش چی بود دکتر،کلا تخمک نداشتی یا آزاد شده ب ...

گفت مایع آزاد هم نمیبینم.گفت احتمالا زودتر آزاد شده .چون من خودم حس کردم تخمک گذاریمو.به شوهرم گفتم.گفت انقدر استرس نگیر گفته چهاردهم بیا پس تا اون موقع خبری نیس.من فقط ده و دوازده پری رابطه داشتم

آره شنبه و دوشنبه فقط اقدام داشتم

یعنی روزای ۱۰ و ۱۲ اقدام داشتی.خیلی خوبه.نگران نباش.اقدام قبل تخمک گذاری خیلی مهمتر از بعدشه که شما اقدامو داشتی.این گریه هاتو تموم کن.بسپر به خدا.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ