روبي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 963 عنوان جوشاندن كنسروها 104 بازدید | 5 پست بچه ها يه سوالكنسروي كه ٢٠دقيقه جوشونده شده باشه رو نهايت چقدر بعد بدون جوشوندن ميشه مصرف كرد؟من كلي توي نت سرچ كردم اما چيزي دستگيرم نشديكي گفته همون روز يكي هم گفته تا يكي دو هفته بعدم مصرفش كنيد بدون جوشوندن دوباره اشكالي ندارهحالا گيج شدم 1397/06/07 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gheti عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 522 تا پنج روز با درب بسته.درب باز ۲ روز .تن ماهی هم همون موقع فقط
روبي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 963 تا پنج روز با درب بسته.درب باز ۲ روز .تن ماهی هم همون موقع فقط مرسي از جوابت دوست عزيزمنه همون درب بسته و كنسرو هاي غير از ماهي رو ميپرسمبه خاطر سفر شما مطمئني؟
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 من هیچ وقت تن رو نمیذارم بجوشه فقط با پیاز سرخ میکنم طوریه؟
gheti عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 522 مرسي از جوابت دوست عزيزم نه همون درب بسته و كنسرو هاي غير از ماهي رو ميپرسم به خاطر سفر شما ... بله تا پنج روز .ولی خب بهتره همون قبل مصرف بجوشونید.امکان رشد دوباره باکترری وجود داره .
روبي مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 963 من هیچ وقت تن رو نمیذارم بجوشه فقط با پیاز سرخ میکنم طوریه؟ اگه حرارتت زياد باشه و بالاي ٢دقيقه روي شعله بذاري اشكال نداره