2777
2789

یه مادر بزرگ داشتم که ما بهش میگفتیم خانوم جون.

همه هم صداش میکردن خانوم جون. مادربزرگ یه چیزایی میگفت که الان معنی شو میفهمم.

میگفت اگه دعا میکنی، کامل دعا کن.

نصفه نیمه نگو خدایا اینطور بشه اونطور نشه.

اگه بچه میخوای نگو خدایا من دلم بچه میخواد کامل بگو! بگو خدایا من دلم یه بچه میخواد. پسر باشه. سالم باشه. اگه میخوای خونه دار بشی بگو همسایه هاش هم خوب باشن... بگو چند متر. ولی یه چیزی هم نگو که خودتم باورت نشه!

همه چیزایی ازش میخوای را راحت بهش بگو چون همونی که میخوای را میده منتی هم سرت نمیذاره.

نگو من شوهر کنم. بگو یه مرد خوب، وگرنه حسن آقا قصابم دنبال زن میگرده. بگو دقیق چی میخوای.

نگو چطور نباشه... بگو چطور باشه!!!

درسته که خدا تو دل آدمه ولی لطمه خوردنا از همین ناقص گفتناس. انگار تو دنیا یکی مامور شده ببینه چی میگی. همونو میده. اگه بچه میخوای برو وسیله هاشو بخر ...

اگه میخوای عروس بشی، سفید بپوش و برو همه جا تا ببیننت. تو حال و هواش که باشی، میشه.

چاله بکن برای خواسته ات. اگه ماشین میخوای شده یه شیشه پاک کن هم براش بخری، بخر. خدا وقتی بدونه تو بهش اعتماد داری بی جواب نمیذاره ❤️

خانوم جون میگفت هر وقت دعا کردی، بگو خدایا من اینو میخوام؛ یا همینو یا یه چیزی بهتر از این!! خدا میده. زیادتر میده، کمتر نمیده. اما دل و زبونت یکی باشه. نگو خدا خودش میدونه...

خودتم باید بدونی 👌🏻

این حرفا رو بهش نرسیده بودم تا روزی که یه وسیله برای ماشین خریدم. ما ماشین نداشتیم. ولی من یه وسیله دیدم که موبایلو روی فرمون قفل میکرد. خیلی خوشم اومد ازش. ماشین نداشتیم؛ ولی خریدم. خواهرم کلی بهم خندید و گفت بابا اول ماشینو بخرید، بعد جا موبایلیشو! ولی من گوشم بدهکار نبود. خیلی اتفاقی ما قسطی!!!! ماشین دار شدیم. اما اینجای کارم اشتباه بود که نگفتم چه ماشینی! دلم پرادو میخواست ولی وقتی هم حرفش میشد به شوخی میگفتم پرایدوووو!!!!🤪

خدا هم شوخی منو جدی ‌گرفت 😟

و یه پراید دست دو بهمون داد.

دقیقا همونی که گفته بودم!!

هروقت که دستت از همه‌جا کوتاه شد با همه‌ی وجودت بگو:وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّـهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَادکارم را به خدا می سپارم،خداوند بینا به بندگان است.

خخخخ من چند ساله شوهر میخوام ولی قسمت نمیشه کلی هم لباس خریدم واسش ولی خب وفنی نخواد بشه نمیشههه . دعا کن ان شالله من بختم باز شه به حق این عید مبارک از خدا میخوام همه ی دوستان به خواسته هاشون برسن

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ من چند ساله شوهر میخوام ولی قسمت نمیشه کلی هم لباس خریدم واسش ولی خب وفنی نخواد بشه نمیشههه . د ...

سلام عزیزم.انشالله هرچی که صلاحت باشه خدا واست مقدر کنه

هروقت که دستت از همه‌جا کوتاه شد با همه‌ی وجودت بگو:وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّـهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَادکارم را به خدا می سپارم،خداوند بینا به بندگان است.
خدا جونم به ماهم ی خونه ی ۸۰ تا ۹۰ متری دوخواب با پنجره های بزرگ واوجل بده لطفا همسایه هاشم مهربون ب ...

انشالله

من مجرد بودم هروقت ی زن و مرد خوشبخت میدیدم میگفتم اللهم الرزقنا ‌. خداروشکر ی مرد خوب گیرم اومد. این جمله رو خیلی جاها گفتم و خدا داده بهم. حتی ی کوچه بود عاشق خونه هاش بودم ازش رد میشدم میگفتم. الان خونم تو همون کوچس....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خدایا یه خونه۹۰،۱۰۰متری،دوخواب،همسایه های خوب،طبقه اول،نهایت دوم،کوچه هاش بزرگ باشه..اونجا باشه

خدا حون مرسی

وای بچه ها دعا کنید قبل اینکه نی نیمون دنیا بیاد یه خونه دوخوابه دست و پا کنیم،جا برای سیسمونی ندارم که هیچ،باید چند تیکه از جهازمم ببرم بذارم خونه مامانم چون جا نیست

من مجرد بودم هروقت ی زن و مرد خوشبخت میدیدم میگفتم اللهم الرزقنا ‌. خداروشکر ی مرد خوب گیرم اومد. ای ...

خدا رو شکر که به خواسته های دلتون رسیدین

ولی من قبول ندارم درسته بایداعتمادکنیم که خدابهمون آرزوهامونومیده ولی بایدبگی خدایاهرجورصلاح میدونی مثلا این که میگی من بچه میخوام پسرم میخوام انگارداری دستورمیدی بایدبگی خدایایه بچه بهم بده هرچی صلاحه یا مثلااگه دختردوست داری بگی اگه به صلاحته دختربهم بده شایدما یچی بخوایم امابه صلاحمون نباشه😘

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

افلین    خدایا در قرعه کشے برنامه ے خندوانه شبکه نسیم که پانصد میلیون تومان جایزه گذاشتن من برنده بشم بهم زنگ بزنن ترجیحا رامبد جوان ابن خبر خوش رو بهم بگه و ما بتونیم یه خونه صد و پنجاه مترے در بالاے شهر بگیریم و یه ماشین پرادو بگیریم پراید ن هااااا خدا پرادو از این شاسے بلندا و از بقیه پولش هم هم برا خودم طلا هم برا مامانم و هم برا مادرشوهرم طلا بگیریم مرسے خدا

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
مادربزرگ برا خودش یه قانون جذبی بوده

قدیما واقعا نیت مردم صاف بود هرچیزی میخواستن زود برآورده میشد

اونجا باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😆😆😆😆

خب نمیشه که اسم شهرو بگم کسی چه میشناسه،یه وقتم دیدی شناسایی شدم،شوهرم میگه همینجایی که الان هستیم خونه بخریم ولی من دوست دارم بریم یه شهر دیگه.البته فاصلشون۲۰دقیقستا ولی من اونجا رو بیشتر دوست دارم