2777
2789

سلام خانومای گل خسته نباشید

فردا شب جشن عقد یکی از فامیلای همسرمه که رابطمون نزدیکه 

تمام خانوما آرایشگاه میرن و ارایش سر و صورت رو انجام میدن و ...

من همیشه لباسای مجلسی پوشیده تو مراسمای قوم همسر میپوشم که سنگین رنگین باشم

اولا هم آرایش صورتمو خودم انجام میدادم و موهامو سشوار میکردم ساده میریختم دورم

خیلی هم احساس خوبی دارم چون جلوی مردهاشون معذب نیستم 

و اینکه اخر شب لازم نیست کلی با خودمو موهامو و ... درگیر باشم

شوهرمم از این بابت کلی راضیه ازم 

اما چیزی که منو دو دل کرده اینه که وقتایی هم که ارایشگاه میرم و شینیون میکنم و ...

شوهرم کلی سمتم جذب میشه و خوشش میاد و ... ضمن اینکه اخر مجلس که ملت میرن خونه هاشون زن و مرد باهم مختلط میشن یعنی فامیلای نزدیک عروس و دوماد

و اون زنا همش جلو چشمن 

حالا نظر شما چیه؟

به نظرتون همون شیوه ی خودمو ادامه بدم یا اشتباه میکردم؟

مردها اکثرا چظور میپسندن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که زیاد نمیرم..جز اینکه خیلی بهم نزدیک باشه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

هر چند مجلس یکیشو برو ارایشگاه واسه تنوعم خوبه

و اگه میدونی زنا اونجا همه سانتال مانتالن برو حتما

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

خب مگه نمیگی شوهرت وقتی میری ارایشگاه خیلی میپسنده بنظم برو ارایشگاه 

البته خودمم به ندرت وفقط عروسیای درجه یک میرم شوهرم دوست نداره میگه خودت ارایش میکنی بهتری

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

من که تا حالا 4بار بیشتر نرفتم آرایشگاه و الان به ترتیب میگم: یبار چند سال پیش بله برون داداشم رفتم فقط موهامو درست کردم-یکی برای بله برونم. یبار برای عروسی دختر خالم که شوهرم گفت بخدا خودت قشنگتری و صورتمو شستم خودم آرایش کردم و آخرین بارر برای عروسیم.

والا به نظرم هرچه ساده تر شیک تر.. آرایشگاه رفتم خز شده دیگهه