2821
2789
عنوان

#کودک_ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4660 بازدید | 165 پست
تصور کردم ک بچم اگه اونجوری باشه چی میشه😭

😂😂😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ديروز پريروز تو سايت نوشته بودن ك طبق قانون فلان حمايت از كودكان  هر گونه فعاليت در فضاي مجازي ...

پس الان اینا سوتی دادن🙄

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

ببین من هر موقع اعلاناتمو باز میکنم تو اون تویی😐

بعد میزنم روش میاد تو این تاپیک😐خلاصه که شورش داره در میاد منم بدم میاد

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

ندارم بچه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

میشہ جواب منم بدین......باید تایپیک بزنم یا تو اینستاگرام عکس بذارم؟.بعد زیرش  بنویسم کودک# ایرانی 

@ninisate.com

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
میشہ جواب منم بدین......باید تایپیک بزنم یا تو اینستاگرام عکس بذارم؟.بعد زیرش  بنویسم کودک# ا ...

خانمی میگن دعا خانم باردار براورده میشه برام دعا کن  بعدو۹  سال خدام یه نی نی سالم بده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792