دوران بارداری هر خانمی سرشار است از خاطره. حالا یک قسمت از این خاطرات شیرین و دوست داشتنی هستند و یک قسمت دیگه سخت و استرس آور.
بهترین و بدترین خاطرات دوران بارداری شما، می تونه تجربه مشابه کاربر دیگری هم باشه. در این تاپیک از خاطرات این دوران صحبت کنید آیا خاطره این دوران آنقدر شیرین بوده که دوست داشته باشید که در بارداری دوم هم آنها را تجربه کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خانما شماهایی که برای بارداری اقدام کردید لطفا اگه تجربه ای دارید بگید،
من دوماهه برای بارداری اقدام میکنم..ماه اول چند روز جلو افتاد و شدید شد پریودم،این ماهم شدید شده و درد دارم بیشتر از قبل..خیلی نگران شدم..چرا نی نی نمیاد پریودامم داغون شده
شیرینیش حرکات کوچولوم بود انگار دنیا رو بهم میدادن اما سختیش ویار سختم بود اونقد سخت که اوایل آب هم میخوردم بالا میاوردم و مثل یه جنازه فقط خوابیده بودم بعدا بهتر شدم اما تا صبح زایمان بالا آوردم و اینکه اطرافیان هی بهم اصرار میکردن چیزی بخورم خیلی اعصابمو بهم میریخت